torsdag 30. september 2010

Tilbake til hverdagslivet

Funnet på Fretex!
Flott hånkle og to retro sengesett.


Nå er det virkelig tilbake til hverdagslivet, og først nå forstår jeg hvor deilig det var med god tid til unger, mann og til og med litt sytid om natta.
Men når det er sagt er det veldig kjekt å være tilbake i jobb og bruke huet litt mer, og ikke minst fint å treffe venner og kolleger.

Mammas stofflager funnet på loftet i sommerferien. Jeg digger de tulipanene.
Det eneste jeg har og klage på når det gjelder jobb er at det er noen kjipe bivirkninger knyttet til det. Det verste er at man må sove så mye mer, en blir trøtt i både hue og kropp. Noen mente at det var en virkning, men jeg mener det er en uønsket virkning og derfor bivirkning. Jeg hæler rett og slett ikke å sitte oppe med mine ting utover i de sene timer når klokka ringer 06.15. Det er jo tross alt forventet full konsentrasjon og innsats de neste 8-16 timene. Så døgnet blir altså litt for kort....

Men imorra har jeg fri og skal bare jobbe hjemme med oppussingsprosjekter og dagliglivets mange gjøremål. Så nå sitter jeg her og skjeler, (er det sånn man skriver å sitte og myse med ett øye av gangen?), og skriver et aldri så lite hverdagsinnlegg. Selv om jeg er ganske trøtt om kveldene, og symaskinene og bloggen må vente på oppmerksomhet så håper og trur jeg at jeg kommer sterkere tilbake når diverse prosjekter i heimen er i havn.

Mer fra sommerens opprydding/skattejakt hos mine foreldre
Enn så lenge får jeg leite fram gamle eller ublogga bilder sånn i ny og ne. Jeg håper likevel det er noen som gidder å følge med meg i denne "stille-på-bloggen-og-tilbake-til-virkeligheten" perioden jeg er inne i nå. 
Tekstiler og bilder som farmor og farfar ikke tok med seg da de flytta til leilighet

tirsdag 14. september 2010

Gamle skatter eller gammelt "ræl"?

I mangel av nye sy-skryte bilder har jeg funnet fram noen bilder av ting jeg har samlet hjemme hos min farmor og farfar, hjemme hos mamma og pappa og på bruktbutikk.



Spørsmålet er jo egentlig om det bare er jeg som mener dette er gamle skatter? Min kjære synes vi har nok ting i huset ,om ikke jeg i tillegg skal dra med meg gammelt ræl hjemmefra hver gang jeg er innom der;-)

Men det er bare og innse at jeg er en samler. Jeg samler stoff, gamle skatter og sikkert også mye ræl. Det eneste problemet med det er vel bare lagringsplassen, eller rettere sagt mangel på lagringsplass. Og for ikke å snakke om "utstillingsplass". Jeg liker jo egentlig ikke å ha det fullt på hyller, benker, vinduskarmer og lignende, så da blir det jo en liten utfordring å finne plass i skuffer og skap til det som må vente på "utstillingsplass".





Gammelt arkivskap i fra Norsk Hydro, der min farfar jobbet, via min far og nå hos oss.
Stoff fra mammas lager på loftet.
Denne oransje mugge-vasen syntes jeg var så fin, både i farge og fasong. Dessverre  knuste jeg den øverste delen, muggedelen, i oppvasken. Det var nesten så jeg felte en tåre over min egen uforsiktighet.
Men siden jeg ikke har hjerte til å kaste den ennå så står den her som en vase med skarpe kanter.