torsdag 26. august 2010

Endelig på nett, flytting og manglende flytting

Her er det veldig stille for tiden

Ferie, flytting og manglende flytting har hatt fokus den siste tida.

Vi har hatt et fantastisk år i Paris, men det er på mange måter godt å komme hjem til Norge også. Hadde det  bare ikke vært for det stusselige været her, (som ingen kan gjøre noe med), og flyttelasset som aldri kommer, (som noen burde gjort noe med for lenge siden).

Arrghh, det frustrerer meg at flyttelasset de sa ville ta en ukes tid nå har tatt vel 3 uker. Ingen kan heller svare på når vi kommer til å få alle disse tingene vi bruker til. Siste beskjed var at de skulle sende det på første bil som skal til Norge. Altså ingen garanti for at vi får tingene før jul engang....
Hadde jeg visst dette hadde jeg pakket mye mer klær før ferien,  regntøy og støvler til ungene iallfall. Men vi har heldigvis butikker her i byen, så snart er de nok rustet for norske barnehagedager igjen.

Symaskinene mine er også savnet, og alle stoffene.... selv om det ikke er like nødvendig som mange av de andre tingene vi bruker i daglivlivet.

Men man skal jo prøve å se lyst på livet så kanskje vi får si "aldri så gæernt at det ikke er godt for noe", for nå får jeg iallfall rydda skikkelig i alt det vi hadde plassert på lager.

Idag fikk vi utstyret fra GET så vi igjen kan få kontakt med omverdenen via internett. JIPPI! Det er utrolig hvor mye man bruker nettet og hvor hjelpesløs og utenfor en føler seg når en ikke får sjekket mail, betalt regninger hjemme eller sjekket alt en bruker internett til. Ja, så er det herved bevist - jeg er nettavhengig også!

Kanskje kan jeg få inn et lite bilde av noe ublogget de neste dagene - det er jo iallfall et steg videre etter flytting.

Jeg ønsker mine lesere og besøkende en god dag!

Jeg kommer "sterkere" og høyst sannsynlig mer positiv tilbake en annen dag;-)

4 kommentarer:

 1. Det hørres då verkeligt pes ut!!
  Satse på at tingene dåkkas e rett rundt hjørnet, og dåkke får komma dåkke skikkelig på plass.

  Glede meg te innlegg igjen her sjå deg :o)

  SvarSlett
 2. Velkommen hjem til Norge!
  Håper sola snart skinner på vestlandet og t flyttelasset snart dukker opp:)

  Og tenkt gleden når du får se symaskin og stoffer igjen!!

  SvarSlett
 3. Velkommen tilbake!!
  Huff ikke bare, bare å flytte, håper ting roer seg snart.
  God helg!!

  SvarSlett
 4. Takk for hyggelig kommentar. Så morsomt at du har vært hos Barna i Markveien. Det gule stoffet er fint. Jeg får ikke tak i så mye brukt stoff lenger, så nå har jeg bestilt vårt eget stoff fra Sverige.
  Jeg er mektig imponeret over det du syr. Virkelig fine ting.
  Klem

  SvarSlett

Kjempehyggelig hvis du vil legge igjen en kommentar.