torsdag 30. september 2010

Tilbake til hverdagslivet

Funnet på Fretex!
Flott hånkle og to retro sengesett.


Nå er det virkelig tilbake til hverdagslivet, og først nå forstår jeg hvor deilig det var med god tid til unger, mann og til og med litt sytid om natta.
Men når det er sagt er det veldig kjekt å være tilbake i jobb og bruke huet litt mer, og ikke minst fint å treffe venner og kolleger.

Mammas stofflager funnet på loftet i sommerferien. Jeg digger de tulipanene.
Det eneste jeg har og klage på når det gjelder jobb er at det er noen kjipe bivirkninger knyttet til det. Det verste er at man må sove så mye mer, en blir trøtt i både hue og kropp. Noen mente at det var en virkning, men jeg mener det er en uønsket virkning og derfor bivirkning. Jeg hæler rett og slett ikke å sitte oppe med mine ting utover i de sene timer når klokka ringer 06.15. Det er jo tross alt forventet full konsentrasjon og innsats de neste 8-16 timene. Så døgnet blir altså litt for kort....

Men imorra har jeg fri og skal bare jobbe hjemme med oppussingsprosjekter og dagliglivets mange gjøremål. Så nå sitter jeg her og skjeler, (er det sånn man skriver å sitte og myse med ett øye av gangen?), og skriver et aldri så lite hverdagsinnlegg. Selv om jeg er ganske trøtt om kveldene, og symaskinene og bloggen må vente på oppmerksomhet så håper og trur jeg at jeg kommer sterkere tilbake når diverse prosjekter i heimen er i havn.

Mer fra sommerens opprydding/skattejakt hos mine foreldre
Enn så lenge får jeg leite fram gamle eller ublogga bilder sånn i ny og ne. Jeg håper likevel det er noen som gidder å følge med meg i denne "stille-på-bloggen-og-tilbake-til-virkeligheten" perioden jeg er inne i nå. 
Tekstiler og bilder som farmor og farfar ikke tok med seg da de flytta til leilighet

11 kommentarer:

 1. God måren!!
  Ja, sjå der hadde hu funne 2 heile set av det fine stoffet ja! Mitt ser ubrukt ut helst, men var jo fremdeles flotte dine og da :o)

  Ellers må eg sei at eg forstår problemet du beskrive øve her. Kan veta me vente på deg snuppa! Ser det blir vanskeligare å å når det e slutt på ferien, men sånn e det vel for alle tenke eg.

  Nyt fridagen og koooos deg! :o)

  SvarSlett
 2. Klart vi venter på deg!!
  Alltid brå overgang syns jeg, fra å være hjemme med barn til å skulle jobbe igjen. Og du har jo flyttet i tillegg.

  Kos deg med fridagen, og alle de fine stoffene du har fått:)

  SvarSlett
 3. Helt enig klart vi venter på deg...En må liksom komme inn i rutinenne på jobb igjen,så kommer resten av seg selv.Nydelige stoffer du har funnet!!Ha en flott torsdag,Klem Linda:)

  SvarSlett
 4. Vi har väl alla våra nedgångsperioder av överväldigande vardagsliv eller annat. Följer man via bloglovin blir det lätt att ändå hänga kvar. Snart blir det lättare!

  SvarSlett
 5. Klart vi henger med! Alltid hyggelig med nye innlegg hos deg!
  Masse flotte stoffer su har fått tak i.
  Lykke til med å finne "rytmen" i hverdagen igjen :-)

  SvarSlett
 6. Følger med! Lykke til videre med hverdagen!

  SvarSlett
 7. Åh, kjenner meg veldig godt igjen. Jobb stjeler energi.
  Men vi følger med for det så godt vi kan :)

  SvarSlett
 8. Kjenner meg igjen i dette, men har lett for å drøye for lenge utover kvelden alikevel.
  Men angrer selvfølgelig hver morgen.

  Ønsker deg en flott helg!

  Hilsen fra Mimmi-Leone

  SvarSlett
 9. Jaaaa, dele jo sjølsagt med deg da, uansett!!!
  Tenk at stoffene e faktisk 180 cm breie!! Ja, du leste rett :o) Ska uansett holda av te deg eg, så får me sjå kor møkje eg blir "kvitt" innen da :o) Har ennå ikkje bestemt meg for ka som ska bli rullegardin, så eg beholde nok av kvart stoff te det :o)

  Synd at helga kræsja litt da, men e veeeldig glad for at du valgte oss denne gangen! Nå e jo eg blitt litt varm i trøya og ubetinga positivt overraska øve "bloggblinddatene" mine, men e likevel litt nervøs eg og, og det e nok HEILT normalt :o) Tenk at det nærme seg jo veldig nå! :o)

  Ha det sååå bra så lenge snuppa!

  SvarSlett
 10. Der var det mye fine stoffer!
  Gjenbruksbutikkene jeg var i er MSN sine (Norges Misjonsselskap) og ligger paa Sola, Naerbö, Bryne og Randaberg. Den siste har jeg ikke besôkt enda, og den paa Sola var litt liten, men de to andre var virkelig flotte, spesielt den paa Naerbö! Det var der jeg fant Cathrine Holm kjelen, paa gulvet!

  SvarSlett
 11. Hallaien!
  Ja, hverdagen har en lei tendens til til aa komme braatt, uventet og rett i fleisen. Er helt enig med bivirkningsperspektivet ditt. Studenttilvaerelsen gjoer det litt lettere aa sitte oppe til langt paa natt, men til gjengjeld er jo den krydret med noen brutale skippertaksperioder. Akk ja. Er imponert over bloggere med fulltidsjobb og familie som leverer innlegg hver dag! Kanskje de rett og slett har sluttet med soevn og saant? ;)

  Fin mandagskveld til deg, jeg har naa tenkt aa foelge med deg selv om det blir litt tid mellom innleggene!

  SvarSlett

Kjempehyggelig hvis du vil legge igjen en kommentar.