mandag 14. november 2011

Skatter "herfra og derfra"

Tida flyr, og egen blogg er nesten neglisjert.

Jeg er stadig innom å titter hos dere andre, men har ikke fått prioritert egne innlegg - alle dere andre har så mye kjekt å vise eller fortelle om at når jeg er ferdig med besøksrunden så har tida reist fra meg.... noen som kjenner seg igjen.

Skal bare innom en liten tur og så går minuttene og plutselig har det gått en time!


Jeg fant litt bilder som jeg ikke har vist, mange skatter og et prosjekt som er i ferd med å gi meg "dårlig samvittighet/selvfølelse".

Men først en lampe jeg fant på Fretex, trur ikke det er heilt min farge dette, men jeg likte formen. Man kan vel ikke si at ting er direkte billig, og hvis jeg ikke får gjort noe med den slik at den blir litt mer min så er den vel heller ganske dyr... Men den er fint brukanes, og kanskje den vil passe fint når mellomste jenta skal få eget rom i det nye huset, som vi venter og venter og venter og venter på.

Og stoffer har jeg funnet litt av på Fretex;
dynetrekk
putevar

Babysengetøy som minsten nå har fått, er det ikke herlig?

Jeg fikk i tillegg en stor pose med sengetøy fra kollega og ALNSF leder da hun var med på medlemsmøte her i Rogaland. Hun hadde snakket om at hun sikkert hadde noe jeg ville ha på flere lokalgruppelederkonferanser, men aldri fått det med seg. Så gleden var stor da jeg fikk denne svære posen. Desverre har jeg ingen bilder av dette - nok en ting som burde vært gjort.... 
Uansett, tusen takk Marit!

Men jeg fant bilder av tekstiler jeg har fått etter min onkel

2 kappegardiner

Et fint turkis, grønt og lilla kjøkkenhåndkle


 Et par småting jeg fant blant dukketøyet mitt da jeg var hjemme-hjemme sist.
 Og to fantastiske bomullsgardiner jeg fikk av min svigerinnes kjæreste. Se den flotte rød-orange grafikken - jeg blir så utrolig glad når folk husker at jeg liker sånt og sparer det til meg, Tusen takk Carl!

Her er et lite bilde av min dårlige samvittighet/selvfølelse. Min datters dukkeseng, arvet etter min tante. Jeg har såvidt begynt å male den lys lilla, men får ikke prioritert den ferdig. Men har et håp om å få den opp på prioriteringslista når jeg har vært på TouScene sitt julemarked siste helg i november.

7 kommentarer:

 1. Hei på deg, takk for koselig kommentar inne hos meg...såååå mye fint du har funnet nå da, lampen var perfekt;) Klem W

  SvarSlett
 2. Ooooi, så mange flotte stoff du har fått! :) No vart eg jammen misunneleg :)
  Ja, eg forstår akkurat kva du meiner med at tida renn ifrå deg - eg får heller ikkje laga så mange innlegg som eg har lyst til. Eg trur vel eg skal få tid til alt når eg går ut i permisjon, men har begynt å innsjå at det heller kanskje ikkje er så realistisk ;)
  Babysengetøyet var heilt fabelaktig - heldiggris! :)
  Ha ein fin dag :)
  Klem, KristiN

  SvarSlett
 3. vildt fine stoffer du har fået... og dukke sengen er rigtig fin:

  måske denne kan give lidt indspiration:
  http://sarabournonville.blogspot.com/2010/09/dukkesengen-er-frdig.html

  kh sara

  SvarSlett
 4. Jeg elsker den lampen!! Synes fargen var helt perfekt!!

  Så kjekt at folk er flinke å huske på deg- fineste små gaver når noen kommer med slike midt-i-blinken-donasjoner!! :)

  SvarSlett
 5. Åååå!!
  For EN lampe!!!
  Vanvittig fin farge og form!!!

  IN LOVE....

  Heldige deg :)

  SvarSlett

Kjempehyggelig hvis du vil legge igjen en kommentar.