mandag 29. august 2011

Populære kaniner


Dette stoffet endte som kaniner flest, i flere eksemplarer og fargekombinasjoner. Men nå er det kun en bitteliten "dott" igjen desverre.

På sommermarkedet fikk jeg en bestilling på en bluse lik denne: 


Men siden jeg ennå ikke har gjort noe heilt identisk, og heller ikke hadde nok soppstoff til ermene laget jeg denne varianten:

Kaninblusen foran.
Turkis rullekant som fargevariasjon også her.

Kaninbluse bak
Stoff: Kaninstoff fra en gardinbit vunnet i TulleTrolles gi-bort og rosa prikkete stoff kjøpt i Paris
Størrelse: 5 år
Pris: 299,-

Da denne var ferdig og levert, fikk jeg en spennende mail fra ei venninne av hun som hadde kjøpt den første kaninkjolen. Hun ønsket seg to kaninkjoler til sine tvillingjenter, to hjelmluer og en solhatt til gutten. Sånt er alltid spennende og moro!
Jeg gikk opp i min hule og fant fram stoff-forslag som jeg sendte på mail, og måtte også forklare at det var i ferd med å bli tomt for kaninstoff og at jeg da evt. måtte lage andre varianter med bare litt kaniner.
Dette er resultatet av begrenset stoffmengde, og kundens farge- og stoffvalg og ettersom jeg forsto så var hun godt fornøyd da hun hentet dette "for lenge siden".

(Det blei en liten bloggpause i forbindelse med den tragiske hendelsen 22.juli. Det føltes så meningsløst å skrive om hobbyting etter dette, og ikke så lenge etter hadde jeg nok med alt som skjedde her hjemme. Derfor kommer det en liten oppdatering på Rockefår produkter nå når Snuppeliten sover).


Rosa og oransje rullekant - små detaljer som gjør kjolene ulike
Stoff: kaniner fra en gardinbit fått av TulleTrolle og rosa stoff med hvite prikker fra Paris og vintage dynetrekk fra Fretex(?)
Størrelse: 74-86
Pris: 299 pr.stkStoff: turkis babycord fra Stoff & Stil, turkis bomullsstoff med ugler fra Stof 2000 og den er fôret med bomullsstoff (sengetøy) fått av TulleTrolle (gi-bort).
Størrelse: 1-2år (sydd etter kundens mål).
Pris: 149,-


 

5 kommentarer:

 1. Så masse flott du lager! Det kaninstoffet er jo veldig søtt!!

  Og, gratulerer så veldig mye med Lillegull!! :)

  SvarSlett
 2. Så vittig- jeg kjente ikke igjen stoffet isted, men nå ser jeg jo at det er ganske så likt! Jepp- vi har god smak :)

  SvarSlett
 3. Så utrolig mye fint du syr! Første gangen min her inne hos deg. Jeg er inspirert! Jeg følger deg!

  Camilla

  SvarSlett
 4. Rakk ikke å kommentere på forrige innlegg, og selv om jeg har grautlert deg før må jeg jo bare sende
  et nytt stort GRATULERER din vei! Jammen synd du ikke bor i Bergen, så skulle det blitt trilleturer og kafebesøk vettu! Når jeg først leste om fødselen din ble jeg litt oppmuntret over at det kunne gå så kjapt unna. Sikkert intenst ja, men likvel, tenk å være ferdig på under en time! Jeg brukte rundt 14 timer, og koste meg IKKE. Jeg hører nemlig ikke til de jentene som synes fødsel er en fantastisk opplevelse der de måler krefter med moder natur osv. Jeg vet nemlig at moder natur er sterkest, det har hun demonstret til fulle begge gangene jeg har født, hehe. Men resultatene er jeg overmåte fornøyd med, det må sies.
  Håper knøttet ditt er stille og fredelig. Mitt er litt bråkete i perioder, men absolutt håndterbart. Og grådigt skjønt, selvsagt! Kos dere masse, hele gjengen!!!

  SvarSlett
 5. Utrolig søte topper!! :) Har så lyst å lære meg å sy, og motivasjonen for å sette i gang øker når jeg ser slike søte ting :)

  SvarSlett

Kjempehyggelig hvis du vil legge igjen en kommentar.