torsdag 2. juni 2011

Markedet på Tou vel (?) overstått

Søndag var jeg som sagt på sommermarked på Tou Scene i Stavanger. Det var færre selgere og kanskje færre besøkende enn sist jeg var der. Iallfall solgte jeg ikke like mye denne gang. Det var også en annen hobbysyerske der som hadde med veldig mye flotte barnklær i en litt annen stil enn meg, som heller ikke syntes det var noen god butikk denne dagen. Trur nok hun solgte litt mer, men så hadde hun også mye mer klær med.

Men man skal ta med seg de hyggelige kommentarene folk som så på ga meg, selv om de ikke var interessert i å kjøpe. Jeg syntes jeg hadde priset passe lavt etter å ha diskutert med min kjære som ikke har noe forhold til stoffene og hvor lang tid det tar og lage klærne.


Jeg fikk faktisk en ganske ærlig kommentar av en dame som sa rett ut, "noe så grusomt" da hun så på slengbuksa i brent oransje. Hun sa hun husket disse grusomme fargene og formene fra da tantebarna var små. Jeg måtte bare le, for det er jammen ikke hver dag folk tør si at de synes noe er stygt!Her er noen bilder av det som blei solgt på markedet;


 
Babycord med dekorative bomulls lommer str 62-68Mine barn fikk lov til å velge seg det de hadde lyst på da jeg pakka ut på mandag, og resten lager jeg et eget "til salgs" innlegg i bloggen.

Her er litt av hva de valgte ut til seg selv


2 kommentarer:

  1. Så masse fint vennen!

    Det var den kafeen me spiste på ja.
    Skikkelig trist at den må stenge...

    SvarSlett
  2. Så mye fint du lager! Jeg har lest og kikket på bloggen din. Jeg kjenner meg igjen i å dra adskillig mer inn i huset enn å få ut, og jeg kjenner godt igjen den kriblende gleden, og hjertet som hopper ekstra over stoffer som andre ikke leer på øyenbrynene av å se. Jeg legger deg til blogglista mi så jeg kan bli sybarneklærinspirert! Hilsen Siri:-)

    SvarSlett

Kjempehyggelig hvis du vil legge igjen en kommentar.