torsdag 27. mai 2010

Min første award, tusen takk Jippiyes!

Jeg har fått min første award, og for meg var det en veldig hyggelig hilsen fra Jippiyes. Hun har har en flott og inspirerende blogg som jeg har fulgt en liten stund. Hun er absolutt verdt gjentatte besøk!

Jeg er klar over at mange av dere bloggere der ute har fått mange slike awarder. Og at det nok kan gå litt inflasjon i dem slik at noen blir litt "blaserte", og ikke lenger synes det er så stort. Men jeg blei veldig glad når Jippiyes sendte denne videre til meg og tok det som et stort kompliment.
Det er jo en "jungel" her ute i bloggland, og hvis man setter seg ned og kikker innom hos noen og videre i deres bloggliste så kan man nesten gå seg bort i flotte og inspirerende blogger fra ulike land.

Skal prøve å fortelle 7 ting om meg selv, interessante eller ei;


 • Jeg er en heilt "vanlig" dame som ønsker at jeg av og til gjør og lager noe litt spesielt.  

 •  Jeg er nok en ganske privat person på bloggen, grunnet en liten usikkerhet i forhold til internettpublisering.. Virkeligheten er litt annerledes, og ansikt til ansikt byr jeg nok mer på meg selv. Jeg er glad i mennesker og liker å bli kjent med nye mennesker.  Jeg er veldig glad i familien og vennene mine, noe de alle burde få vite litt oftere.

 • Jeg digger rockemusikk, alt fra klassisk rock´n roll til heavy metal, derav navnet Rockefår (en snill rocker). Men siden jeg i mange år sleit mokkasiner, bar uniform og blåste i en klarinett, kan også orkester og korpsmusikk få meg til å trampe takten...

 • Jeg har hatt et fantastisk og annerledes år i år. Frue med på utstasjonering i Paris. Jeg har hatt mye tid sammen med ungene og vi har kost oss masse med god tid til å se, oppleve og snakke om hverdagslige ting.

 • Jeg er desverre ikke noe godt husmoremne, til tross for god tid iår har det ikke blitt det spor mer lystbetont med hjemmeplikter - jeg vil mye heller sy. Dessuten varer gleden over et nyvaska gulv bare til neste måltid hos oss...

 • Jeg gleder meg også til å bruke huet litt mer, - iallfall på en annen måte, når jeg skal tilbake til min kjekke jobb som anestesisjukepleier.

 • Jeg jobber med meg selv som coca-coliker og sjokoman. Noen ganger går det bedre enn andre, men forbruket er nå nede på et akseptabelt nivå. Har gitt opp 0-visjonen.... Og ikke nok med det, min kjære har gitt meg et nytt navn, "is-abeth", og jeg er redd det ikke er heilt uten grunn.

 Jeg tok et slags systematisk valg da jeg skulle velge mine awardmottakere. Det er absolutt veldig mange som kunne og burde kommet med på "jeg-sender-gjerne-en-award-til" lista mi. Jeg har likevel valgt å sende til norske bloggere, da jeg bare har registrert norske følgere på bloggen min. Men mest fordi noen av disse var de første jeg oppdaget da min nabo viste meg en blogg, og denne bloggverdenen åpnet seg for meg. 

Takk til;
Shamu den første bloggen jeg oppdaget, en veldig kjekk dame med flott blogg. Hun har inspirert meg mye og er en skikkelig racer på redesign.
Jubel var den andre bloggen jeg oppdaget, via Shamu. Hun syr veldig flotte og gode barneklær og har inspirert meg.
Heilt spesiell syr som hun "heter" heilt spesielle myke og herlige barneklær. Hun er rå på kule fargekombinasjoner og er veldig produktiv.
Siris Design fordi hun syr flotte klær, ofte med retropreg som jeg liker godt og fordi hun er ei hyggelig dame som ofte sender en hyggelig kommentar. Hun er også en produktiv dame det er spennende og følge med.
Skrekk & Gru fordi hun har en morsom og litt annerledes vinkling på applikasjoner og syr mye fint!
Cilipus syr masse flott retropreget tøy og ofte med litt gjenbruksprofil. Jeg blei glad da jeg snublet over denne bloggen. 
Lillis fordi hun syr mye med gjenbruksprofil, endel retrostil og er til inspirasjon!

Og takk til alle dere andre bloggere som viser oss alt det flotte dere lager og/eller skriver om det dere tenker på - "alt og ingenting"! Jeg er så glad for at jeg har en liten fot inne i denne verdenen.

Disse "reglene" har jeg nå prøvd å følge, men mine awardmottakere velger om de bare vil ta dette som et kompliment eller sende videre!

1) Thank the person who nominated me for this award.
2) Copy the award & place it on my blog.
3) Link to the person who nominated me for this award.
4) Tell us 7 interesting things about yourself.
5) Nominate 7 bloggers.
6) Post links to the 7 blogs I nominate.

2 kommentarer:

 1. Så fint at du ble glad for awarden! Ikke rart at noen blir "blaserte", men som ny blogger er det ekstra stas. Det syns jeg og. Gøy å lese litt om deg. Paris høres supert ut! (Selv om det kan bli mye stiletthæler for en stakar skandinav...).

  SvarSlett
 2. Gratulerer med award! :) Og takk for hyggelig kommentar hos meg. Stilig shorts under her :)

  SvarSlett

Kjempehyggelig hvis du vil legge igjen en kommentar.