tirsdag 14. september 2010

Gamle skatter eller gammelt "ræl"?

I mangel av nye sy-skryte bilder har jeg funnet fram noen bilder av ting jeg har samlet hjemme hos min farmor og farfar, hjemme hos mamma og pappa og på bruktbutikk.Spørsmålet er jo egentlig om det bare er jeg som mener dette er gamle skatter? Min kjære synes vi har nok ting i huset ,om ikke jeg i tillegg skal dra med meg gammelt ræl hjemmefra hver gang jeg er innom der;-)

Men det er bare og innse at jeg er en samler. Jeg samler stoff, gamle skatter og sikkert også mye ræl. Det eneste problemet med det er vel bare lagringsplassen, eller rettere sagt mangel på lagringsplass. Og for ikke å snakke om "utstillingsplass". Jeg liker jo egentlig ikke å ha det fullt på hyller, benker, vinduskarmer og lignende, så da blir det jo en liten utfordring å finne plass i skuffer og skap til det som må vente på "utstillingsplass".

Gammelt arkivskap i fra Norsk Hydro, der min farfar jobbet, via min far og nå hos oss.
Stoff fra mammas lager på loftet.
Denne oransje mugge-vasen syntes jeg var så fin, både i farge og fasong. Dessverre  knuste jeg den øverste delen, muggedelen, i oppvasken. Det var nesten så jeg felte en tåre over min egen uforsiktighet.
Men siden jeg ikke har hjerte til å kaste den ennå så står den her som en vase med skarpe kanter.

9 kommentarer:

 1. Jeg stemmer for skatter!!
  Det er jo så kjekt å ha......deilige minner og herlige historier bak tingene.
  Så saml videre ;)

  SvarSlett
 2. Jeg ser MANGE skatter! Nydelige glasser med gul og rød dekor, nydelige kleshengere, og en bambi-pute bak der? Lykke til med stabling og rydding. Ps. en idé om du ikke vil ha hyllene fulle: en spesiell hylle hvor du setter noen få på utstilling, og bytter innimellom. Altså en liten, privat vandreutstilling.

  SvarSlett
 3. Skattar og ikkje "ræl", definitivt :o)

  Kjenne te problemet ja kan du sei på ein måte, haha :o) Litt rotering av hvilke skatter som står framme e jo i og for seg greit, men som du seie, så e det jo vanskelig å finna plass te det som ikkje får stå framme.

  Eg lide av særdeles dårlig sjøldisiplin, og klare sjelden å gå fra "skatter"...

  Ha ein fine dag videre blant skattane dine du mårr :o)

  SvarSlett
 4. Tanken e definitivt lika god, og varme veldig ska du veta!!

  Ska prøva å få snekra samen et innlegg om deg i mårå tenkte eg. Greit at eg låne litt bilder fra bloggen din?

  SvarSlett
 5. heisann!!!så mye fint du lager,liker stilen din!!Har tittet gjennom bloggen din og kost meg veldig,mye fint,får lyst til å sette seg ved symaskinen å sy i vei..Fant deg inne hos namaste,blir følger og kommer snart tilbake til deg!!!Håper flyttelasset snart kommer,og velkommen hjem!!!Klem Linda:)

  SvarSlett
 6. Skjønner godt at du har lyst til å samle på slike gamle flotte skatter.
  Men ikke alltid like lett å vite hvor man skal gjøre av alle ting.

  Ønsker deg en nydelig uke!

  Hilsen fra mimmi-Leone

  SvarSlett
 7. Hei du!
  Etter Namastes anbefalinger på Kreativ♥Impulsiv måtte jeg jo stikke innom deg - og her var det jo kjempefint! Fy søren, så flink du er til å sy! Jeg er også bitt av sybasillen, men dessverre tydeligvis ikke av en så kompetent basill som deg. Basillen som bet meg brakte bare med deg "sy rette sømmer" viruset, så jeg må nok begrense meg til puter og tepper og sånt. Men det er gøy det også!

  Jeg hvier meg med som følger, jeg. Fin mandagskveld til deg!

  SvarSlett
 8. Ohh..! Nydelig vase! Har virkelig fått opp øynene for turkis. Vakker! =D

  Jeg ser også mye flott i det du har fått, og arkivskapet, den blå kofferten og stoffene var så absolutt noen av (de andre) favorittene. Kjenner godt igjen det med mangel på lagringsplass ja.. Vi bor i et hus som egentlig er altfor stort for oss nå som ungdommen har flyttet hjemmefra, men likevel er det vanskelig å plassere ting. Samlemanien (har jeg det..?) er til stor frykt for mannen min. Han liker egentlig helt rene flater, og fikser derfor ikke så mye dilldall rundt omkring. Da må jeg begrense meg til tider, og flytte bort og frem ting etter humør. Prøver å si at det ikke er han som tørker støv uansett, garasjen er et skikkelig roterom, og bikkja hans røyter mest og lager de største hybelkaninene (vi har en hund hver). Skynder meg å si han er en racer med støvsugeren da. ;)
  Gammelt "ræl" kan så absolutt være skatter i de riktige øynene! :)

  SvarSlett
 9. Många vackra gamla saker:) Kul att se dig på besök hos mig!!! Fin blogg du har...skall komma ihåg den!
  P.S.Det löste sig med betalningen :)

  SvarSlett

Kjempehyggelig hvis du vil legge igjen en kommentar.