mandag 5. desember 2011

Julemarkedet som var, Tou Scene 27. november

Også i år hadde jeg meldt meg på julemarkedet, og i forkant var det tydeligvis såpass intenst at jeg heilt glemte å skrive om det.

Jeg sendte en mail dagen før til kjente i byen og omegn, men da var det nok mange som allerede hadde kalenderen full denne første dagen i advent.

Ja, hva skal man si om årets marked, salget tok vel ikke akkurat av så jeg får heller ta til meg alle de hyggelige kommentarene og positive tilbakemeldingene folk som kikket bortom gav meg!

Jeg fikk desverre ikke sett på de andre utstillerne, da jeg til enhver tid hadde to barn med meg. De er litt for små til å passe butikken. Men jeg trur det var mye fint.

Det er alltid litt intens sying i forkant av slikt, og jeg har vel brukt den tida jeg kunne prioritere på dette og når det er overstått blir det på en måte litt antiklimaks.
Så den siste tida har blitt brukt på familie og litt mer sosiale aktiviteter. Det hører jo så absolutt med i disse førjulstider!

Jeg har nå endel klær til salgs som jeg vil legge ut på bloggen i løpet av kort tid. Så følg gjerne med!

2 kommentarer:

  1. Heihei. Det var hyggelig å hilse på deg på julemarkedet:) Vi har sjekket ut bloggen din! Masse fine, fargerike klær!:D Det ble ikke veldig mye tid til prat, men vi sees kanskje igjen på neste marked! Hilsen "de ved siden av", DoyDoy & Tiralla :)

    SvarSlett
  2. Hei!

    Ut i frå biletet så ser det ut som du hadde kjempemykje fint til sals. Eg er glad eg kom over bloggen din. Kjem til å følge med!

    -Borghild

    SvarSlett

Kjempehyggelig hvis du vil legge igjen en kommentar.