onsdag 4. juli 2012

En liten oppdatering

Når jeg ser over bildene mine så ser jeg mye jeg ikke har blogget om, og jeg må visst heilt tilbake til mai.

For første gang hadde vi skolegutt til 17.mai og da var plutselig planen for den dagen klar, ut til Sola for at han skulle få gå med klassen sin og Mellomste Gull skulle gå med barnehagen. Det var vått og kaldt, så regntøy var eneste fornuftige påkledning. Jeg hadde imidlertid sydd en sommerlig kjole til jentungen som hun bar over ullundertøyet og under regndressen.

Som vanlig var jeg litt i siste lita, så den blei sydd natt til 17.mai, så mens russen festa så hadde jeg våkenatt sammen med symaskinen. Et par ting jeg ikke er fornøyd med som skal endres, men det får komme en annen dag....forhåpentlig før kjolen er for liten....

Denne er sydd av et sengetøy funnet på Fretex, og det røde med hvite hjerter er fra en kollega. Det har liggi lenge i hylla og ventet på det "perfekte" prosjekt. Blonder fra en gardin e.l fra mitt barndomshjem.
Str. 110/116


Her er også et Barbapappa-skjørt som blei bursdagsgave til ei jente som gikk i barnehage med "MellomsteGull".

Er litt usikker på om "dagens barn" egentlig har noe forhold til Barbapappa, men mine barn så dem stadig på fransk TV da vi bodde i Paris. Derfor var dette skjørtet iallfall populært her hjemme. Håper mottakeren også satte pris på det!

Barbapappa-stoffet har jeg fått av Namaste/Kreativ-Impulsiv og det rosa med hvite prikker er kjøpt i Paris.

Str 110-116 og kan brukes så lenge det ikke føles for kort.

Og et par ekstra bilder tatt på en solfull og fin dag:

3 kommentarer:

 1. Den mai kjolen ar utrolig fin!
  :)

  SvarSlett
 2. Supersøt kjole. Håper hun får brukt den masse, helst uten regntøy til, i sommer :-)

  SvarSlett
 3. Du svinger deg med symaskinen du, det liker jeg! Flinkis:) Det ble lite utegåing på meg i regnværet den 17 ja, er litt trist med slikt eg vær:( Noen kjekke sommerplaner? Klem fra Idyll

  SvarSlett

Kjempehyggelig hvis du vil legge igjen en kommentar.