fredag 23. oktober 2009

Retro-selebukse *solgt*

Denne buksa er bestilt av min gode venninne som kommer på besøk i slutten av november, gleder meg allerede!

Gutten hennes er glad i fly, biler, tog og båter - skikkelig normal gutt. Og da måtte han jo få noe i den kategorien. Men siden mammaen hans har de fleste vaktene sine på NLA (Norsk Luft Ambulanse) så syntes jeg det passet med et helikopter!


Mammaen ønsket seg brunt, men det hadde jeg desverre litt for lite av. Jeg tenkte jeg måtte be om tillatelse til å bruke en annen farge, da jeg fikk en strålende (?) idé, full av kreativitet og iver etter å prøve dette glemte jeg og "spørre om lov" Jeg bare klipte brun velour og rød restevelour og sydde ivei. Nå får jeg heller høre hva hun synes etterpå. Det er ennå tid til å gjøre noe annet. Heilt sikkert en annen som kan bruke den isåfall.
Fargene blei ok, og jeg liker slengen i beina, men det er mulighet for forbedring på både mønster, design og ikke minst et par sømmer. Størrelsen blei kanskje i største laget. Tenkte jeg skulle forlenge litt både her og der så den kunne vare lenge, men det blei vel snarere størrelse 110 enn 98-104.
Jeg har derfor ikke slått inn trykknappene i tilfelle jeg må endre litt.


Godt fornøyd med helikopter-applikasjonen som jeg fant inspirasjon til i fargeleggingsboka til ungene.

3 kommentarer:

 1. Så utrolig flott. Regner med denne blir godt mottatt!

  SvarSlett
 2. Dæsken den var flott!!!!!

  Jeg forsterker ved å sy to doble biter stoff på inn i sømmen under hver arm.Den ene fester jeg en trykknapp i som skal høre sammen med den inderste omslagsdelen og den andre festes trykknappen gjennom itillegg til bodyens framside..huff å huff fatta du det?Rimelig enkelt.Jeg så det i en Lindex body så om du ikke fatter det så kan du ta turen dit å se:)

  SvarSlett
 3. Stilig bukse! Imponert over helikopter-applikasjonen. Gøy når tilfeldigheter og begrensninger fører til uvanlige og gode løsninger!

  SvarSlett

Kjempehyggelig hvis du vil legge igjen en kommentar.