lørdag 6. mars 2010

"Flyvefisk" - *solgt*

Fikk en ny bestilling fra ei venninne, det skulle være tunika eller kjole med velourthights, og veldig gjerne med et dyr på. Ellers fikk jeg full valgmulighet, for jeg var visstnok mye sprekere i fargevalg....  Det er jo sååå gøy når tidligere kunder kommer tilbake med nye bestillinger!!!


Jeg gikk lenge og funderte på hvilke stoffer og fargekombinasjoner jeg skulle velge, hadde fram mange stoffer og tenkte både kreativt og litt mer dempet. Må prøve å ikke ta heilt av når man ikke er heilt bombesikker på at bestilleren elsker "uvanlige" kombinasjoner. Til slutt falt valget på turkis velour, "brune skyer" og røde kanter.
Det eneste jeg ikke tenkte lenge på var valget av dyr, det måtte bli en fisk siden moren forsker på fisk -(plutselig "bittelitt" usikker på eksakt vinkling på forskningen). Men sånn sett blir det en litt personlig kjole.
Denne gangen fikk jeg tunikaen akkurat slik jeg ønsket, med akkurat mange nok rynker foran på kjoledelen. Så blei den skikkelig feminin selv om jeg hadde valgt unisexfarger!
Stoff: turkis velour fra Stof 2000, brun interlock med skyer fra JNY-design og rød ribb fra Stoff & Stil.

Mønster: eget

Størrelse: 98-104


1 kommentar:

Kjempehyggelig hvis du vil legge igjen en kommentar.