søndag 31. oktober 2010

Så smått igang igjen....

Jeg har endelig fått ryddet litt plass, både når det gjelder tid og sted, til å sy litt igjen.
Herlig!
Men jeg slites stadig mellom alt det som MÅ gjøres og det jeg har lyst til å gjøre... Sikkert en velkjent problemstilling for de fleste.

Jeg er ikke heilt ferdig, verken med redesign buksa eller skjørtet jeg har begynt på, så jeg har heller leita fram noen ubloggede bilder fra tidligere produksjon.

Dessverre, er bildene veldig komprimerte og derav dårlig kvalitet.
Dette er en kjole jeg sydde til meg selv sensommeren -09. Den har ganske mørk lilla "overdel" i viscosejersey, og skjørt i naturhvit tynn fleece. Den er pyntet med deler av en sånn smal "tversover kjøkkengardin". Den har trompetermer med lilla bomullsblonde som avslutning.

Jeg er egentlig ikke noe kjolemenneske og denne er ikke mye brukt, og desverre fikk den en liten rift i det ene ermet under flytteturen fra Paris.

Denne buksa er heller ikke blogget, da jeg ikke heilt veit hva jeg skal gjøre med den - den blei minst en halv størrelse for liten.

Her hadde jeg da tenkt å legge inn fler bilder, men får det ikke til nå. OK, vi sier bare "to be continued" og God Natt der ute!

Jeg må ta en titt på stoffene mine og tenke litt på neste trekk før jeg finner "loppekassa".
Jeg har tross alt en ekstra lang nattevakt bak meg. Det er vel ikke akkurat drømmenattevakta den natta klokka stilles en time tilbake kl. 03....


3 kommentarer:

 1. Flink du er!!!
  Dumpet tilfeldig vis innom bloggen din :)

  Jeg er på utkikk etter et mønster for å sy kjole til meg selv. Ser du har sydd til deg og, tips til fint mønster?

  Nina

  SvarSlett
 2. Så kjekt å sjå at du e kommt i gang igjen da!

  GLEDE meg te helga! Blir masse bloggtreffing på meg ittekvart, men glede meg ikkje mindre av den grunn :o)

  Komme du med bil forresten? Har glømt meg eg visst... I tilfelle hadde det vore supert om du hadde tatt med deg symaskinen. Kanskje du kunne lært meg å lage sånne bukser feks?

  Har du funne ut ka tid på dagen du komme? Me ska nok finna deg vettu ;o) Resten kan me vel ta på mail tenke eg :o)

  SvarSlett
 3. Hallais! Så flink du er å sy! Jeg kjenner jeg må skrape syselvtilliten min opp fra gulvet etter en runde hos diverse blogglandiske sydamer. Hvis du lærer Namaste å sy bukser på en helg blir jeg grådig misunnelig!
  Det var godt jeg kunne berolige deg ifht potensiell raning og sånt fra Namasten. Nå har jeg talt alt sølvtøyet, og har ikke en teskje i minus!;) Kos dere så veldig masse i helgen! Jeg sitter her og knoter med hekletøffel nr to... det er mye vanskeligere uten Namaste ved siden av meg i sofaen!

  Fin kveld til deg!

  SvarSlett

Kjempehyggelig hvis du vil legge igjen en kommentar.