lørdag 16. oktober 2010

"En loppe" i "ny" gang

Kort innpå før jeg rusher avgårde på aftenvakt. På min tur ut for å få frisk luft og en joggetur, gikk jeg innom et loppemarked.

Jeg er glad i loppemarkeder, men synes det er litt mas med alt kaoset og folk som trykker seg fram og grabber til seg. Jeg trur ikke jeg er like gæren sjøl for det tar sin tid før jeg klarer å komme meg fram til bordene og se noe.
Men heldigvis så jeg denne, under hauger og lass med bager og sekker, jeg holdt nesten på å gå rett forbi. Da jeg skjønte den var til salgs måtte jeg bare holde på den til jeg så noen som kunne ta imot betaling.


Veit ikke heilt hvor jeg skal ha den ennå, men her er den vist sammen med en av grunnene til at det er få innlegg her for tida, vår etterhvert mer og mer oppussede gang. Vi har fått skyvedørsgarderobe helt til taket og her håper og trur jeg det blir plass til mye av rotet vårt.
Og se på det gulvet, det er linoleumsplater i mange farger. Vi har vært heilt ville ift hva vi pleier å tørre, og denne gang var det faktisk "herr Rockefår" som var tøffest, og jammen blei det friskt og fargerikt!

Her er en annen grunn til at det blir lite sydd, jeg holder på å lage meg en sykrok på loftet. Og jeg har kjøpt hyller til stoffene mine, de tok det meg forøvrig en hel kveld og montere og enda da blei jeg ikke ferdig - jeg måtte ha hjelp av min kjære.

13 kommentarer:

 1. Så fin en krakk! Litt lik en vi selv hadde med armlener, som dessverre knakk sammen etter et litt for tungt møte med venner av oss på Notodden Blues..
  Gangen blir sprek! Flott med litt røffe fargeinnslag. Deilig å se det er noen som får orden på kaoset også. Holder på å pusse opp det nye arbeidsrommet mitt jeg også, men det går treegt.
  Grattis med nye innslag for orden i heimen. :)

  SvarSlett
 2. For en herlig benk du har funnet!
  Og så ser det jo ut som du skal få en fin plass å sy på etterhvert!
  Lykke til med videre husprosjekt!

  SvarSlett
 3. Så flott benk! Sjøl har jeg vært vakt på loppemarked i dag - masse folk og masse lopper! Siden jeg jobba, ble det ikke tid til å få kjøpt noe selv, men fikk med meg en pose med Donald-blader da vi stengte;)

  SvarSlett
 4. Den benken var knallfin! Og gulvet var superlekkert! Kult, ser skikkelig retro ut. Og det må jeg bare si, for en orden i hyllene! Og attpåtil har du noen ledige hyller, er det mulig? Eller, jeg ser jo at det er mulig, det er nok fordi du har sånn orden i de andre hyllene :)

  SvarSlett
 5. Tihi, følge ikkje heilt med for tida eg heller, så då tenkte eg at det kanskje var flærre som meg :o)

  Og vesker ska du nå få uansett kan du veta snuppa! Eg tar dei som evt e igjen med på bloggtreffet, så får du velga dei du vil ha ;o)

  Så flott gangen dåkkas blei da!!!
  E skikkelig spent på å sjå resten :o)
  Og den benken da! Kunne eg og hatt, hadde eg barra hatt litt mærr plass ;o) Grattis!

  Skikkelig god helg videre te deg og dine snuppa!

  SvarSlett
 6. Og hyllene glømte eg å kommentera!!
  Der e det nok ein del stoffskatter tenke eg :o)
  Ser uhyre flott ut jaffal!

  SvarSlett
 7. Saa utrolig kul benk! Fantastisk at ingen hadde snappet den allerede i aapningssekvensen. Grattis! Gulvet ble kult, synes jeg, og benken passet fint der den stod, en toeff kontrast. Kupp er alltid goey!

  SvarSlett
 8. Eg har prøvd kan du tru, men hu har jobbehelg den helga :o(

  Heldige meg og synd for deg...
  Ska sjå sjansen byr seg igjen da :o)

  SvarSlett
 9. Åh, en sån soffa skulle jag vilja ha! De är så fina!!!!
  Golvet blev ju superläckert! Och sykroken ser ju ut att ha alla möjligheter att bli riktigt välorganiserad!

  SvarSlett
 10. Du for en stilig benk! Skikkelig fin.

  Og kult gulv da!
  Og så håper jeg du får gang i sying igjen snart, ser ihvertfall fint ut med alle stoffene dine i hylla:)

  SvarSlett
 11. Den var jo såååå fin, og hyllene med stoff er jo bare til å bli misunnelig på. Ha en fin dag, hilsen Wilhelmine

  SvarSlett
 12. Heisann!1den krakken var bare lekker!!!Så mye fine stoffer,gleder meg til å se du lager noe av det:)Ha en fin helg!1Klem Linda:)

  SvarSlett
 13. Hei igjen du :o)
  Fortsatt travelt med rydding og oppussing?
  Glede meg te å sjå flærre resultater!
  Og jammen e det snart på tide for deg å setta kursen mot meg og!!!
  GLEDE meg!

  SvarSlett

Kjempehyggelig hvis du vil legge igjen en kommentar.