mandag 7. februar 2011

Freidig Rockefår og snill nabo

En nabo skal selge huset og flytte til noe mindre, og da jeg gikk forbi der en dag så jeg noe i containeren som ikke burde ligge der. Jeg var på vei til noe annet og håpet inderlig det lå der til jeg kom tilbake... På veien hjem ringte jeg på døra og spurte om jeg kunne få lov til å snoke litt i containeren fordi jeg hadde sett en lampe der. Hun blei nesten litt glad for at noen så verdien i hennes gamle lampe og fikk mannen til å hente lampa ut av containeren igjen.

Og nå var Rockefår på hugget og spurte om hun som hadde spart så mange ting kanskje også hadde noen gamle dyne- og eller putetrekk? JADA! Gjett hvem som gliste hele veien hjem, med dette under armen!Neste dag var vi faktisk også og kikket på huset, her var mye originalt siden 70-tallet, og hun hadde mange møbler og ting jeg gjerne kunne tenkt meg.... Huset er stort, men jeg er redd det er for mye å gjøre og at det kan komme endel både forutsette og uforutsette utgifter ifm kledning og tak. Og da blir det for dyrt for oss, både med tanke på fritid og penger....
Men gleden var stor da hun hadde funnet to dynetrekk til som jeg kunne få, og i kjelleren fant jeg en gammel sliten lunsjboks som kanskje kan bli fin med litt godt stell.

En stor takk til den snille naboen vår, for lampen og lunsjboksen med potensiale. Og de fine sengeklærne som nå er vasket og på vei opp til de andre skattene mine.


11 kommentarer:

 1. Oj, en sånn nabo skulle jeg gjerne hatt!!
  Så fantastisk at du oppdaget den fine lampa, og at du også fikk alle de andre godsakene:)

  SvarSlett
 2. Snakk om fantastisk heldig! Dei er jo berre heilt fantastiske desse retrostoffa! :) Særleg det brune med dei store lilla og blå blomane *smelt* :)
  Lampen og lunsjboksa var òg kjempeskjønne. Godt at du "snoka" i containeren, tenk om alt dette var gått tapt..

  SvarSlett
 3. Wow så mye lekkert du fikk!!

  Lurt å snoke hos naboen he he!!

  Ha en fin ny uke og kos deg med skattene,gleder meg til å se hva du gjør med lampen:)

  Klem Linda:)

  SvarSlett
 4. Sååå masse fint du hadde fått!! For en snill nabo da:) Hvordan går det med jakten, er det noe kjekt å gå på visninger på?? Klem fra Idyll

  SvarSlett
 5. Nææææ, så mye FINT!Den lunsjboksen er kjempefin, og alle de stoffene da!Heldiggrisen!!!
  Du må definitivt ta turen innom Husflid neste gang du er i Køben altså, det er jo ikke bare stoff den dama selger.Det er jo bånd og syeffekter og rett og slett bare sydamers himmel her på jord!
  Og jess, jeg gleder meg til besøk av Namaste - det må jo bare bli bra det:)
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 6. WOW! For ei utrolig fin samling dynetrekk du har fått! Det brune med lille og blå blomster var fantastisk fint!! Vi hadde det samme i grønne/blå nyanser da jeg var lita, men den der kombinasjonen var utrolig flott!
  Og lampa var jo og kjempefin! Et kupp!

  SvarSlett
 7. Ojojoj!! Så bra fangst!! Veldig lurt og flinkt av deg og ta kontakt med snille, snille naboen :)

  SvarSlett
 8. Oj, oj! Snacka om tur! Det var verkligen jättefint alltihop!

  SvarSlett
 9. århh hvor godt pakke nåede frem til dig :-)

  jeg er frisk igen - og i gang !!


  Klem Vilma

  SvarSlett
 10. Så heldig du er med naboen da! Vanvittig kul lampe og fine retrostoffer. Kjenner jeg er litt misunnelig her nå....hehe på en positiv måte altså.

  SvarSlett

Kjempehyggelig hvis du vil legge igjen en kommentar.