torsdag 3. februar 2011

AWARD fra Namaste og UTFORDRING fra Pafrika og Belkini

På vei mot sitt neste prosjekt - geriljabrodering - har Namaste laget sin egen variant. Med retrotapet og heklekant smeller hun sitt budskap fram, med sterke ord ønsker hun å løfte frem alle de bloggerne som med mine ord har vært så heldig å møte henne.


Bilde lånt fra Namastes blogg
 Namaste bruker alltid sterkere ord enn meg, men hun får da iallfall tydelig fram sitt budskap. Det er en kjekk oppmuntring å få når en kanskje heller føler seg som en narr!

Det lå også en liten utfordring om å si noe om seg selv, og kanskje sende den videre. Det er mange som allerede har fått denne - hu er nemlig ei driftig dame som kjenner mange etterhvert. Så mange har allerede fått den og min erfaring fra tidligere er at andre bloggere er nokså likegyldige eller lei av slike awarder/utfordringer, eller rett og slett ikke har tid til å svare på slikt.
Så for ikke å mase på noen som ikke er interessert, så velger jeg å sende denne awarden til alle dere som leser dette, dere er sikkert "heilt konge" også. Ta den med deg som en liten oppmuntring og send den for all del gjerne videre til noen du trur vil bli glad!

Men til NAMASTE sier jeg en stor takk fordi hun alltid er positiv og oppmuntrende, og ikke minst ei knakandes kjekk jente jeg er så heldig å kjenne.

Jeg har tidligere skrevet litt om meg selv, og har du lyst til å lese det så se her. Det meste stemmer nok fremdeles.

Så til Pafrika og Belkini sin utfordring. Men før jeg begir meg utpå denne, må jeg si at jeg føler meg en liten smule beæret over å få denne utfordringen derfra. Jeg er ikke spesielt glad i å skrive om meg selv her, og tenkte først "må jeg?". Så valgte jeg å (over)tolke det så positivt som overhodet mulig, og tenkte at hvis hun/de faktisk har lyst til å bli litt mer kjent så skal jeg iallfall gjøre et lite forsøk. Jeg er nemlig fast følger som gleder meg stort over blogginnlegg og kommentarer fra den kanten. Hu er nesten like gæren som meg når det kommer til en last, om ikke annet ;-) Så kjenner du ikke PAFRIKA OG BELKINI, så surf like gjerne bort og se om ikke du au blir værende der du au!

Ok, jeg prøver å svare vettugt på spørsmålene;

4 TV-program jeg ser på
Nå blir det enten mer fritid uten TV eller andre unyttige tidstyver som får min oppmerksomhet, for igår var det sesongavslutning på Greys Anatomy. Har egentlig aldri fulgt med på sjukehus-såper tidligere. Men av en eller annen grunn har jeg blitt sittende og se på dette. Ekstremt mye action og drama med både pasienter og kolleger - ganske så ulikt mine arbeidsdager på norsk sjukehus.
Brothers & Sisters har også tatt pause - kanskje er det min fascinasjon over store familier, samhold og konflikter som har fenget min interesse, eller var det kanskje gjensynet med ungdomskjekkasen Rob Lowe?
Nytt på nytt synes jeg ofte er litt artig og låner det gjerne litt oppmerksomhet.
Dagsrevyen eller TV 2 nyhetene kl 21 ser eller hører jeg mens jeg rydder etter dagens lek eller bretter klær. Må jo få med meg litt fra den store og virkelige verden også.

4 ting jeg har gjort idag
Den var verre, da jeg desverre gjør fælt lite om dagen. Vel, utenom å spise litt så ofte som mulig for å døyve den verste kvalmen, sove og prøve å fokusere litt vekk fra alt jeg gjerne skulle og burde ha gjort, men ikke heilt finner tiltak til..... Så har jeg gjort bittelitt av det en mor og hustru som er hjemme midt på dagen bør gjøre, trivielle og dagligdagse ting som oppvask og klesvask. En rolig morgen med barna før jeg fulgte dem til barnehagen. Sjekket og sendt et par mail ifm fagforeningsarbeid. Pakket alt klart til en barnebursdag i ettermiddag. Ikke særlig mye å skryte av dette....
Blei visst ikke ferdig igår - kan vi supplere idag?
Vært på visning på et stilig hus, lagt inn bud, men måtte gi opp da det bikka den grensa vi hadde bestemt.

4 ting på min ønskeliste
Ønsker meg snarlig tilbake i normal form, til normalt energinivå altså. Slik at jeg har ork til å gjøre litt kjekke ting også.
At leiligheten vår kunne vokse i areal og antall rom - jeg er klar over at det er heilt urealistisk, men jeg kunne virkelig ønske det.
Eller nest best, at vi kunne finne et sted vi kan tenke oss og bo, uten at vi må "bo oss ihjel", enten med tanke på prosjekter som tar all tid eller at det koster mer enn det smaker.
Dette er så svært at jeg kan nesten ikke ønske mer, og her er det jo ikke snakk om enkle eller raske ønsker, men virkelig store ønsker/behov.
Ok, jeg ønsker meg alltid en iskald Coca Cola, helst flaske eller boks.

4 ting jeg liker dårlig
Heller ikke her klarer jeg å heve meg over de helt nærmeste, her og nå tingene.
Intens kvalme
Svimmelhet
Søvnbehov på 16 timer i døgnet, mot normalt 5-6 timer
+ et par andre ting i denne forbindelse som jeg føler blir "for voldsomt" for en blogg.

At eiendomsmarkedet her vi bor er heilt sykt. Et gammelt hus som kunne vært interessant, lå visst feil sted, eller sikkert heilt riktig for de som er fra byen. Det gikk for omtrent 5 mill. over takst. 5.9 mill, var tydeligvis for beskjeden takst.... Det er nesten som om 6 millioner virker billig.....

Er det ikke heilt sykt?

6 kommentarer:

 1. Grattis med superfin award fra Namaste- den fortjener du!! Og jeg takker deg for at du sendte litt av den videre til meg, som leser av dine innlegg. Det er alltid hyggelig med litt kloke, men frekke ord- og dronninger, det er vi alle :-)

  Ellers kjekt å lese svarene dine på utfordringen fra Pafrika. Enig med deg- det er ikke alltid så lett å svare på slikt eller å fortelle om seg selv... Men jeg kjente igjen lasten som du og Pafrika deler :-D

  Høres ut som om formen svikter deg for tiden, så jeg må benytte anledningen til å ønske deg god bedring og lysere tider (både helsemessig og boligprismessig...)

  Snart er det helg- håper du og dine får en finfin en!!

  SvarSlett
 2. Masse lykke til med boligjakten! Håper inderlig det dukker opp noe snart. Pleier å bla i det bilaget som følger med avisa på fredagene og blir like sjokkert over prisnivået hver gang! Synes det er ganske så sprøtt at det skal være SÅ dyrt. (Synes for øvrig at 6 millioner er ganske mye penger, jeg...)

  Håper også at du får de andre ønskene dine oppfylt;-) Ikke gøy å mangle energi og å være kvalm og i dårlig form!

  Kjekt å lese om deg - og jeg håper inderlig at neste gang Namaste er på disse kanter får jeg også anledning til å bli med!

  SvarSlett
 3. Hej du søde

  Du har ikke misforstået noget , pakke er på vej , der var desværre røveri i gang på posthus da jeg ville sende pakke , og jeg har ikke siden været dernede , men det sker imorgen !!! Så den burde komme til dig først i næste uge . Du bliver glad kan jeg godt love allerede nu...hehe :-))) Klemmer

  SvarSlett
 4. Ska sei!!!
  Det var et langt og flott innlegg ja :o)
  Rødme litt for rosen her da ;o)
  I ligemåde vennen, e sååå glad for at eg traff deg, og nå vett eg endå litt mærr om deg :o)
  Har vore lite samarbeidsvillig denna kroppen min og denne veka, så ska prøva å komma meg tidlig i seng i kveld. E såååå masse eg har lyst te å lage og gjørr, men nå e det jo snart helg!!!
  Satse på at den blir god for oss begge :o)

  Knuseklem

  SvarSlett
 5. Heisann!!

  Gratulere med awarder,gøy å lese om deg her!!

  Ha en fin helg!!

  Klem Linda:)

  SvarSlett
 6. Så kjekt å lese om deg!

  5 mill over takst? Ikke 500.000, men 5 mill?
  Er det i det hele tatt mulig? De må ha for mange penger. Se på hus på Jæren , her er det iallefall littegran billigere.

  SvarSlett

Kjempehyggelig hvis du vil legge igjen en kommentar.