mandag 18. juli 2011

Adlys Eventyrsalong = fascinerende

Jeg tok endel bilder da jeg og min kjære kjørte 8,5 mil lenger nordover for å sjekke ut dette som Miss Iris tidligere hadde skrevet om.

På vei oppover var det ei spent dame som fulgte med på vei og kart, mens mannen i bilen neppe hadde de store forventningene. På vei hjem var det ei takknemlig og lykkelig dame og en mann som var glad for å ha gledet sin kone uten altfor store anstrengelser.
Det var fantastisk å gå og se, kjenne og beundre alle de originale retrostoffene. Det eneste som var kjedelig at de måtte spare et stoff jeg hadde veldig lyst på og at jeg ikke kunne kjøpe alt,  (da ville jeg antakelig bli "ruinert".) Og sannsynligvis kommer jeg nok aldri tilbake dit.

Men du verden så kjekt å ha sett dette!

Dama og de unge jentene som sto i butikken var også veldig hyggelige.


Her er støtteaksjen jeg først måtte kjøpe for å kunne handle hos Adlys Eventyrsalong. Så nå har jeg altså kjøpt min første aksje - hos en lokal teatergruppe i Dverberg. Og stoffgal som en er så gjør man da gjerne det!
Hadde det ikke vært for ørene så hadde vel gliset gått heilt rundt....
Som dere skjønner blei min kjære overøst med takk og godord de 8,5 mila tilbake til hytta, og glemte fort at jeg hadde svidd av en del av feriepengene på noe han nok mener jeg har nok av fra før...

5 kommentarer:

 1. Hærligenminhet!!!!
  Heaven!!!

  *sukk*

  SvarSlett
 2. Eg var i stoffparadis forrige laurdag :D Ser at du har kjøpt fleire av dei same stoffene som eg. Blir spennande å sjå kva du lager av dine :)

  SvarSlett
 3. Åhhh... håper jeg får tatt turen dit en gang! Takk for titten :-D

  SvarSlett
 4. Dette var jo reine Paradiset! Mykje fint du hadde kjøpt.

  Takk for koseleg kommentar på bloggen min! BMX-syklisten har eg nok ikkje teikna sjølve, berre forenkla eit bilete eg fann på nettet...

  SvarSlett
 5. Så GØY å se turen i bilder.
  Det var jo så koselig å treffe deg i byen. Fine standen og nydelige klærne. Joda vi har lik smak.. hehe..
  Det høres og ser ut til å være en drømmeturistattraksjon dere har vært på.. hihi... jeg drømmer om å få klå på disse stoffene selv.

  Ha en strålende uke i regnet. :-)

  Klem klem

  SvarSlett

Kjempehyggelig hvis du vil legge igjen en kommentar.