søndag 11. juli 2010

Stor og liten

Jeg trengte en topp, men lageret av jersey og interlock har stort sett barnemotiv. Men, visst kunne jeg ha en elefant-topp. Jeg er jo glad i farger og er forhåpentligvis fremdeles litt leken. Dessuten har jeg kjøpt mine første ballerinasko og noen knalle solbriller, så røde elefanter var plutselig heilt riktig.

Jeg fant en annen topp jeg har, kikket litt på den og tegnet meg et mønster. Det kan og bør kanskje gjøres noen endringerer på det, men det funket.

"Actionbilder" fra en søndagstur vi hadde hvor jeg først fant en matchende bil og seinere en gammel og stygg-kul 2CV som måtte foreviges....


Jeg har vel egentlig aldri sett poenget i å matche ungene så dette blir nesten litt i overkant.  Jeg hadde litt stoff igjen og ville teste ut ideen om en halterneck til jenta mi. Og som tenkt, så gjort. Her vil jeg også gjøre noen endringer neste gang, jeg tenkte litt feil når jeg sydde på kant- og knytebånd - jeg vil gjøre det i motsatt rekkefølge.De er laget ganske "rolige", altså uten kontrastfarger for å kunne passe til flere andre plagg. Litt kjedelig egentlig, men man må jo av og til vike litt fra "normalen"....
Ofte kan kontrastfarger live opp plagget.


Her er retroshortsen fra forrige innlegg i bruk

Stoff; Jersey med røde elefanter og rød ribb til kanting fra Stoff & Stil.
Mønster; eget til halterneck og eget etter inspirasjon fra en topp jeg har.
Størrelse; halterneck 98-104, voksentopp  ca 42 / Large

6 kommentarer:

 1. Hei !!
  Kjempefine topper du har laget. Elefantstoffet er så herlig. Takk for så hyggelig kommentar hos meg.
  Ønsker dere fortsatt en fin sommer.
  Cecilie

  SvarSlett
 2. Så morsomt, tenkte faktisk i dag at jeg skulle finne fram elefantstofet mitt for å se om det var nok til en singlet til meg:)

  Din ble iallefall stilig!

  SvarSlett
 3. Jeg har så respekt for å sy i strechy stoffer jeg - så jeg holder meg egentlig langt unna ;). Blir jo veldig inspirert av deg og andre i bloggriket som syr det ene lekre etter det andre i jersey og andre tøyelige stoffer. Strengt tatt - jeg som har sydd hele livet - burde kanskje kunne tørre å prøve meg snart ;)??? Har jo til og med helt splunka ny symaskin og en ny overlockmaskin også. Skal innom Stoff og Stil litt seinere i sommer - kanskje jeg slår til og investerer i stoff og ribb ;).

  Synes elefanttoppen din så alldeles fantastisk ut ;).

  SvarSlett
 4. Ok - la oss gå for det da ;). Men om jeg får supertrøbbel suser jeg inn her og klager min nød ;).

  SvarSlett
 5. oj så fina saker du syr! Å så kul du matchade din topp med ballerinorna och solbrillorna!! Å bilen också!! Gillar!! Lägger tilol dig i min blogglista!!

  SvarSlett
 6. Elefantstoffet ble jo kjempefint som voksentopp! Stilig tilbehør du har til også :-)

  SvarSlett

Kjempehyggelig hvis du vil legge igjen en kommentar.