torsdag 2. februar 2012

Fargerik body (*egen*)

Det er så mange fine farger i denne interlocken fra Jofotex og jeg liker den så godt at den resten jeg hadde etter å ha laget denne bare har fått ligge til pynt i hylla. Men nå var det mulig å lage en body til lillegull av den. Gul stretchfrotté fra Stof 2000 til ermer og tynn interlock til kanting.

Jeg og coverproen min er ikke bestevenner ennå og vi krangler endel om kanting - jeg vil ha en jevn søm, men maskinen flytter og skyver på kantebåndet eller sømmen(?) mens jeg syr - det virker jo meningsløst å stille inn og stille inn til en får det perfekt på en rett lapp når det blir tull hver gang en skal over en søm eller "svinge" litt.
Jeg trur jeg rakk opp 4-5 ganger før jeg kunne si OK, greit nok, til "hjemmebruk".

Hvis det er noen som har noen gode tips for mitt forhold til CoverProen og kantebåndsapparatet så hadde jeg blitt glad for en kommentar.
Rettelse: Jeg blir veldig glad for alle kommentarer!

Jeg prøvde på en type kanting/splitt jeg likte etter å ha sett den hos Krimskrams. Hun syr masse flotte ting, og naturlig nok gjør hun dette bedre enn meg på denne. Men til et førsteforsøk så ser det heilt greit ut på.
Min kjære synes kanskje det blei litt voldsomt med gule kanpper på rødt, men ut fra det fargevalget jeg hadde i plast- eller metallknapper fra Lykkedragen så var dette finest, eller iallfall mest fargerike og lekne.

Den er sydd i str 62-68, med litt kortere ermer da min erfaring er at de fleste kjøpebodyer blir for korte i kroppen men for lange på ermene.

7 kommentarer:

 1. Nydelig body som alt du lager. :)
  Las nettopp innlegget ditt om den lille prinsessa du fikk i sommer. Gratulerer så masse! :)
  Jeg er gammeltante til ei jente med Downs. Hun ble konfirmert i fjor. Hun er en herlig jente. De har også hatt mye nytte av Downs-foreninga og det å møte andre foreldre med Downs-barn.
  Jeg er helt sikker på at det blir vanskelig noen ganger, at det av og til vil føles tungt. Men jeg er også helt sikker på at det blir kjærlighet, glede og latter. Men er det ikke sånn med barn uansett? Jeg har fire barn. De er født friske, men allikevel har det bydd på utfordringer. Det tyngste jeg har opplevd med et av mine barn var mobbing. Livet byr på glede og sorg. Mine viktigste erfaringer er at man må bruke ressursene rundt seg når man trenger det. Slik dere har gjort. Da klarer man det meste.
  Klem Ellen :)

  SvarSlett
 2. Så fargerik og fin! Du er jammen flink:)

  SvarSlett
 3. Kjekk og fargerik:) LOVE IT... Du er så flink! Herlige bilder av prinsessa di under her:) Hun er heldig som har så flotte foreldre, og må jo være godt å møte andre i samme situasjon.. Skjønner godt at du har en drømmemann;) klem

  SvarSlett
 4. Heihei!!!

  Kjempefin body!!! Så fargerik og stilig!! Skulle ønske jeg var så flink.....

  Første gangen jeg er immon deg, kikker litt mer på innleggene dine, jeg:-)))

  Fin ny uke ønskes deg!!
  Klem

  SvarSlett
 5. Heeeei vennen! Eg har tenkt masse på deg og, og nå trur eg jammen meg det snart e på tide at eg tar meg ein besøkstur. Eg e jo hima om dagen og det e vel du og fortsatt?

  Eg leste det nydelige innlegget ditt om litla prinsesså. Du har håvet og hjerta på rette plass du vennen.

  Hvis du har litt sytid så vil eg veldig gjerna legga inn ein bestilling eg. Huske du den hærliga lua eg fekk av deg når eg var på besøk sist? Den med fleece inni? Eg kunne veldig gjerna tenkt meg ei te, i nåke knæsj lilla mønster om du har, elle nåke aent. Stole på deg ;o) Barra hvis du får tid og lyst altså :o)

  Håpe det kan passa at eg tar meg ein liten dagstur ein dag. Eg har ganske gode dager for tida, så tur-retur Stavanger burde gå. Dessuten har eg mange hærlige stoff å dela med deg nå :o)

  KLEM

  SvarSlett
 6. Så fin body :)
  Og så mye fint du syr !

  Takk for hyggelig hilsen inne hos meg ;)
  Janne

  SvarSlett
 7. Hei igjen du. Eg har tenkt å ringa, men plutselig har dagene forsvunne.
  Nå har mobilen min forsvunne og... :o(
  Eg mistenke at den e på hytta da, så eg får nok ta meg ein kjøretur og sjekke i dag. Håååpe det ikkje blir bomtur :o)

  Ka dag hadde passa for deg mon tru, at eg komme meine eg. Eg kan jo ka dag som helst eg vettu :o)
  Glede meg te å sjå deg igjen og hilsa på nye gullet ditt. E ALTFOR lenge siden nå :o)

  KLEM

  SvarSlett

Kjempehyggelig hvis du vil legge igjen en kommentar.