torsdag 20. januar 2011

Namastes "gisselfohandling" løste seg veldig lett

Mer om bakgrunnen for denne "gisselhistorien" kan du lese om her hos Namaste. Der kan du også se bilder av "gisselbuksa". Jeg glemte å ta bilder i all viraken og oppstyret rundt denne lekebuksa, hjemmebuksa, pysjbuksa som Namaste etter min mening overdrev en smule. Men Namastes besøk, det er ikke oppskrytt
Det var en kjempetrivelig helg, med litt aktivitet som gjenbruksbutikker og kafe-besøk, men mest avslapping med jabbing og litt sying. Vi traff også den skjønne dama bak bloggen Idyll på kafe på søndag - kjempetrivelig!

Og tilbake til gisselhistorien, man trenger ikke være god til å prate når man har med seg rikelig med bestikkelser. Slike bestikkelser kan nok få den mest moralske til å bli korrupt, bare se hva jeg fikk av dama i løpet av denne helga;


 En skjønn ekte hjemmelaget eske, med retrotapet både utenpå og inni. Og ikke nok med det for oppi lå det et lite utvalg av retrostoffbiter, (de er det bilde av lenger nede). 2 biter med retrotapet, den hvite med dyr fikk jeg etter vår tur i gjenbruksbutikkene.
 Men det stopper ikke der ser dere, for på reisen til oss og under besøket blei det heklet små sblomster og små duker til ungene. De fikk være med å velge farge og fikk sine egne blomster. Vel, egentlig har jeg foreløpig konfiskert alle blomstene, slik at de ikke blir borte før jeg har et plagg å sy dem på. Og det tar dessverre litt tid for tida.
 Jeg fikk til og med velge meg et par "medaljer" med retrotapet og heklekant - veldig kreativt og annerledes enn jeg kan lage. Tusen hjertelig takk for så mange gaver, hun er jo bare heilt utrolig denne dama. Ho skulle jo hatt fleire bukser, iallfall en ordentlig fin en.... Men det blir vel ikke siste besøk! Så vi har flere sjanser. Jeg fikk heldigvis gitt bort litt retroskatter tilbake. Vil du se bilder av mitt lille stoffbidrag så titt inn i Namastes herlige blogg. (Det kan være at du ikke kommer deg tilbake hit og får sett stoffene jeg fikk, men det får våge seg....)


brodert duk


I tillegg til disse fikk jeg også et stykke flanell som jeg ikke får hentet fram akkurat nå.

Kan ikke slike gaver få den beste til å ta imot bestikkelsen?10 kommentarer:

 1. Heisann!!

  Så ut som dere hadde en riktig flott helg begge to.Namaste var fornøyd og du var det samme,da kan det ikke bli bedre:)

  Tror dere er noen gode og snille damer begge to:)Og ikke minst kreative og flinke!!

  ha en fin torsdag!!

  Klem Linda:)

  SvarSlett
 2. For noen flotte gaver da! Du er heldig! :)

  SvarSlett
 3. Tihi, hærligt innlegg vennen!
  Nå måtte eg imidlertid innrømma i kveldens innlegg at det ikkje var mine utsøkte diplomatiske evner som førte te frigivelsen da...
  Men det e klart at når en benytte seg av bestikkelser så må en ta det som komme med heva håve ;o)

  Ser så stusselige ut dei stoffbetane så du fekk når eg ser på dei flotte eg fekk. Eg kunne skyldt på at du feks e skikkelig dårlig te å ta bilder elle nåke, men eg må sjå te å slutta med sånne urettferdigheter må veta ;o)

  Det ska nok bli nåke mærr på deg neste gong tenke eg :o)

  God klem te godjenta!

  SvarSlett
 4. Skjønner godt du ble en smule korrupt når du fikk så fine bestikkelser:)

  SvarSlett
 5. Eg syns din vri var veldig fin eg snuppa!

  Nå e eg verkelig spent på den veska altså!
  eg fant faktisk den fremgangsmåten eg og, og i går kveld gjekk det opp et lite lys for meg trur eg jammen! GLEDE meg te å sjå veska. Trym ska plutselig på speidertur i helga, så nå har eg store planer om litt sytid. Satse på at kroppen e enig i det :o)

  Håpe kroppen din og har bestemt seg for å bli litt mærr enig med deg og at du får ei strålande helg! Eg syns og at Andregasellen burde gått videre forresten. Og vett du at nå ser det ut som eg faktisk ska besøka henna i midten av februar!!! Det e gode tider med mange flotte inspirerande folk for tida altså. Eg smile :o)

  SvarSlett
 6. Hei igjenn!!

  Tusen takk for gode råd,er godt når en ikke vet hva en går til.Fødte vanlig sist!!
  Skal tenke på dine ord når jeg ligger der:)

  Ha en fin ny uke!!

  Klem Linda:)

  SvarSlett
 7. Gøy at du vil være med på min Give away,ditt lodd er registrert!!Masse lykke til!!

  Klem Linda;)

  SvarSlett
 8. Namaste er reneste sareptas krukke, det blir aldri tomt for godsaker hos henne! Jeg har de nydeligste ruller med retrotapet, som jeg ikke tør klippe i enda, for jeg har ikke funnet et prosjekt som er verdig nok... Men når det er sagt, så synes jeg verdien av å lære å sy sin egen bukse er helt på høyde med retrotapet! Mao, dette var en av de sjeldne gisselsituasjonene begge parter så ut til å gå seirende ut av ;)

  Men nå må jeg jobbe litt her. Jeg er nok havnet litt på colakjøret igjen forresten, men da trøster jeg meg med at jeg ikke er alene! I går ble det en iskald flaske istedenfor boks, og da tenkte jeg på deg, vettu. Den rakk imidlertid ikke innom frysen først, til det oppstod behovet altfor akutt.
  Men idag, i dag er jeg flink. Dessuten er det tomt i kjøleskapet. Fin dag til deg!

  SvarSlett
 9. Hmm.. Tror jeg må bli med som gisselpasser, eller la meg fanges som gissel selv av dere to jeg gitt. Ikke bare fordi byttehandlene deres er herlige, men fordi det ser ut som dere har det veldig moro (og ikke minst lærerikt)sammen. Vil jo bli med på moroa! ;)
  Vakre helkebrikker og duker. :)

  SvarSlett

Kjempehyggelig hvis du vil legge igjen en kommentar.