mandag 16. mai 2011

Hundedress til barnehageshow

(dessverre klein bildekvalitet)
For en tid tilbake hadde min sønn sagt til 5 års klubbens pedagog at mamma var flink til å sy og at hun kunne lage hundekostyme når han skulle være hund i dramatiseringen av "Geitekillingen som kunne telle til 10". Det eneste var at han hadde glemt å spørre meg, så jeg fikk plutselig litt dårlig tid. Så mens de andre barna kunne øve med sine kostymer, ventet han tålmodig på at hans dress først skulle bli ferdig dagen før "showet".

Jeg tegnet en heldress og oppdaget at jeg hadde for lite brun fleece. Alt for seint å bestille fra Stoff og Stil, så jeg satte min lit til at jeg skulle finne noe hos Stof 2000 på vårt lille stopp i København da jeg var på lokalgruppelederkonferanse. Men dengang ei, der var det desverre heller ikke noe brun fleece å finne.
OK, "man tager hva man haver" derfor har denne hunden fått litt uvanlig farge - selv om det for meg er en fin-fin fargekombinasjon.

Hovedsaken er jo at gutten var fornøyd og bruker den nå som kosedress, når det ikke er for varmt... Den hadde sikkert vært deilig  på 17-mai her på vestlandet.....


Stoff: Fleece fra Stoff & Stil
Mønster: Eget (målt barnet og endret et gensermønster og buksemønster i størrelse og form slik at jeg fikk en heldress).
Størrelse: 116-122 (sånn ca.)

5 kommentarer:

 1. For en herlig hund! :)
  Ingvar er storfan av oransje, så han hadde nok digget den dressen. Oransje fleece ligger her og venter på å bli nytt fleece-sett til neste vintersesong.
  Ellen :)

  SvarSlett
 2. Skjønnasen!
  Og så flott hundedrakt da. Kan godt forstå at den e blitt ein favoritt :o)
  Kjenne veldig godt te sånne "siste liten" beskjeder og ;o)

  Håpe dagen dåkkas har vore fiiiiin snupps!

  SvarSlett
 3. Fy, så bra drakt!! Digget den :)

  SvarSlett
 4. Eg har fått mange tilbakemeldinger, og det var faktisk et par som var i tvil. Ei var hakket før å prøve å overføre penger! Eg kan jo ikkje heilt forstå det, men det e jo rørande at folk e så villige te å hjelpa da :o)

  SvarSlett
 5. Fine dressen! En sånn kunne jeg godt tenkt meg selv, faktisk. Og ja, på søttende mai hadde den vært midt i blinken her i byen.
  Jeg har termin i begynnelsen av august - du da? Og liker ikke svart te?! Det er det beste, det er jo snop! Men ikke like bra som cola, selvsagt. Jeg har faktisk også forfalt til Pepsi Max av og til. Har funnet ut at kullsyren holder seg mye bedre når det ikke er sukker involvert, og nå nærmer det seg glukosetesting, så da hender det jeg safer litt. Litt...
  Men the real thing er fortsatt best, og i kveld skal jeg ha meg en boks! Det er jo tross alt lørdag. Finfin helg til deg og vofsen! ;)

  SvarSlett

Kjempehyggelig hvis du vil legge igjen en kommentar.