søndag 4. mars 2012

"Man tager hvad man haver" og bittelitt til

Marine og hvit body med elefanter fra S & S, luer med "fordontyg" fra Kameleont design og grønn velour fra Jofotex og gulpeklut av ubrukt frottehåndkle og vintage barneflanell-laken

Ei venninne og kollega fikk sitt tredje barn i januar og da vi reiste på barselbesøk en liten gjeng så ville jeg selvsagt ha med meg noe.

Jeg har fremdeles litt dårlig samvittighet for en barselgave jeg skulle sendt avgårde, men som "aldri" blir ferdig, eller har blitt refusert av meg fordi det ikke blir fint nok...
Men denne gang hadde jeg allerede laget noe jeg tenkte kunne passe.

Siden jeg tviler på om min kollega er like fargeglad som meg falt valget på denne litt mer klassiske guttefargen til minsten, men når det kom til de eldre brødrene så slo fargene så absolutt inn - ja, man tager hvad man haver.

Men jeg hadde sett en annen blogger, husker desverre ikke hvem, (kommenter dette gjerne hvis du kjenner det igjen slik at jeg kan få gitt deg rettmessig "kred."), lage noe lignende og det måtte jeg bare prøve selv.

Tykk og lang gulpeklut med "innsnevring" over skulder, forhåpentlig praktisk.
Gulpekluter har jeg mange varianter av, men ingen så tjukke som denne så dette tenkte jeg kunne være en nyttig ting å få. Jeg burde vel også sy noen til meg selv, for som vanlig var jeg enten treig med å få fram kluten, eller den var litt for smal ,så her sitter jeg og lukter litt surt...

2 kommentarer:

 1. Kan ikkje aent enn å bli fornøyd med ein sånn presang vel???
  Eg har og sett dei gulpeklutene, flærre plasser, så det e nok ikkje så lett å finne kim som kom på det fysst. Who cares darling?

  Sant stoffene var fantastisk fine??? Du finne aldri sånt vettu :o) Det du fekk mest av kan du få mærr av når du komme her, så kan du lage ein gulpeklut av det.

  Eg har tenkt å ringe deg flærre dager, men har vore i så dårlig form at eg ikkje har gått tur med hundene eingon... stakkars.

  E litt bedre i dag, så kanskje me kan ta oss ein prat? Tør ikkje ringe ennå da, for når du sitte oppe heile nettene så må du vel sove litt frampå? :o)

  SvarSlett
 2. Så mange fine klede du syr! :) Eg er heilt imponert over at det går an å sy eigne bodyar. Det skulle jammen eg òg ha gjort, men eg og symaskina kjem visst aldri til å få eit nært forhold.. Kanskje eg er redd heklekrokane vil bli sjalu..? ;)
  Genial gulpeklut! :D

  Ha ein superfin søndag - og ikkje blås bort om de går ut ein tur :)
  Klem, KristiN

  SvarSlett

Kjempehyggelig hvis du vil legge igjen en kommentar.