fredag 9. november 2012

"Benklær og overdeler" til barna

Det står til liv, men det er desverre lite blogging for tida. Bare kort innpå og viser noe av det jeg har laga i høst.

Jeg holder på å lage litt forskjellig til Julemarked på Tou Scene den 25. november innimellom skytteltrafikk mellom sjuke unger.
Så er du i Stavanger den 25. november så kom gjerne innom og hils på meg og alle de andre med fine ting til salgs!

Skal vise bilder av ting som vil være med på Julemarkedet seinere.


Denne tunikaen i str 74 hadde jeg i utgangspunktet tenkt som en barselgave til ei venninne, men blei så misfornøyd med sømmer og detaljer at jeg ikke syntes jeg kunne gi den bort. Den fikk engang ikke merkelapp.
Jeg la den vekk og tok den fram seinere og den er absolutt god nok til privat bruk. For å gjøre den litt Rockefårsk fikk den knapper i en annen farge som en "morsom" detalj.


Robot tights til eldstemann. Han liker mjuke bukser som ikke slenger. Dette stoffet, (jersey fra Mjuka Tyger, falt til en forandring i smak. Da måtte det jo bli noe til han. Akkurat nok til tights og t-skjorte i str 122.

T-skjorta blei livet opp med en rest tynn frotté i turkis og oransje kantebånd og  coversøm nederst.


Til største jenta blei det lilla "skog-genser" i str 116.
Her var det bare aktuelt med sort kantebånd for ikke å ta fokus vekk fra alle detaljene i stoffet.
Jersey fra Mjuka tyger og sort interlock til kanting fra hyllene her (klarer ikke å huske hvor jeg har kjøpt hvert eneste stoff, spesielt ikke ensfarga basisting....)


Bilder på snei her, får ikke til å redigere bildene på ny datamaskin ennå - ja, jeg har sagt det før og jeg innrømmer det igjen - jeg er idiot på databehandling og prioriterer ikke mye tid på å bli bedre.  Jeg kommer desverre sjelden over frustrasjonsfasen - og jeg har det ikke så godt der;-)


Monstergenser til gutten min. Han fant selv stoffet på Stoff & Stil.
Str 122-128
Og iallfall brukt et par ganger...


1 kommentar:

  1. Imponert over hva du får til- fine stoffer og gode fargekombinasjoner!! God bedring hvis det fortsatt er sykdom i heimen.

    Fin helg :)

    SvarSlett

Kjempehyggelig hvis du vil legge igjen en kommentar.