tirsdag 9. november 2010

Et spennende møte og fantastisk opplevelse!

Det var heilt riktig avgjørelse og reise på Namaste sitt bloggtreff. Og som Namaste skreiv i sitt innlegg, nå kan dere andre virkelig angre. Det var en spennende, fin, morsom, og flott opplevelse! Utrolig kjekt å få treffe skjønne Namaste på ordentlig. Hun har jo en åpen, ærlig og herlig blogg og den speiler så absolutt henne, bare at hun er enda bedre i virkeligheten.

I tillegg fikk jeg treffe Vilma, ei veldig hyggelig dame som hadde tatt turen heilt til Norge. Nesten det første Vilma sa om meg var, "hun er en sånn nordmann", så jeg levde visst opp til en danskes forventning om nordmenn. Det var noe så smigrende som "sunn, frisk ungdom med røde kinn", kanskje ikke det var akkurat sånn, men det er nå slik jeg vil huske det.

Fredag formiddag pakket jeg bilen nesten full, med symaskin og stoffer i tillegg til dyne og egen bagasje. Og etter en strafferunde fordi jeg hadde glemt masse sytilbehør/hjelpemidler så var jeg endelig på vei over fjorden. Jeg benyttet turen aleine i bil til å spille høy rockefår musikk, noen gamle og noen nyere. For de som er spesielt interessert så kan her nevnes Alice in Chains, Metallica, og litt gammel Guns ´N Roses og Accept, (den siste hadde nok rockefår-mannen lagt i bilen). Må jo benytte anledningen når barna ikke kan mase om Kardemommeby eller barnemusikk, de setter ikke like stor pris på "god gammel rockemusikk" ennå, men det kommer seg!

Namaste møtte meg og viste meg sitt fine hjem, der er det mange skatter for oss som liker det litt retro.
Jeg fikk en overstrømmende mottakelse av Silver, selv om ikke Namaste hopper opp og ned og slikker deg på hendene når du kommer så får man likevel følelsen av å være veldig velkommen.
Se på denne fine og personlige gaven jeg fikk.
Flotte vesker til mor og datter og et pannebånd til min sønn.
Du er fantastisk gavmild, Namaste!
Jeg fikk altfor mange gaver, makan til gavmildt menneske, det var nesten så jeg blei litt forlegen. Jeg visste jo at jeg bare hadde med ei "lita" bukse, og det var fordi jeg var redd vi ikke rakk og lage en. Det fikk jeg jo rett i, og desverre var ikke Namaste mindre over baken enn meg så min gave passet heller ikke. Rart med disse forventningene basert på et lite bilde, jeg trudde nemlig Namaste hadde mer sylfidefasong enn meg.

Vi reiste en tur til Haugesund hvor jeg fikk besøke butikken til Tante Mie og derfra gikk jeg jo ikke tomhendt.
Vi gikk på ikke mindre enn to kafeer, først lunsj og så dessert. På vei hjem fra byen reiste vi innom Fretex og alle fikk med seg noen små hverdagsskatter.


Jeg fant en emaljekjele som
allerede har blitt "potteskjuler"
for elefantfoten min.
Og et skjønt ildfast fat med blå detaljer.
En liten pust og ompakking hos Namaste før vi satte kursen mot hytta, som i virkeligheten var et flott hus med grass på taket i et hyttefelt. Vi skravla og skravla til langt på natt, Vilma fulgte med så godt ho kunne og fikk forhåpentlig inn noen ord innimellom jabbinga vår. Vilma kunne ikke heilt forstå at det var mulig å snakke og ordne så mye med noen gamle stoff, men konkluderte med at vi hadde en passion for stoff som hun ikke helt delte.

Se på denne utsikten, er det ikke fantastisk!
Lørdag formiddag gjorde jeg et ærlig forsøk på å tilpasse buksemønsteret mitt og lage en prøvevariant, som seinere skal resultere i en ordentlig bukse til Namaste. Denne prøvemodellen kan ho jo bruke som pysjbukse eller kosebukse hjemme. Men da må hun komme og hente den - er ikke det en lur måte å få et besøk på - det grenser til frivillig tvang, men innerst inne trur jeg ho har lyst. Lørdag ettermiddag reiste jeg hjemover til mine kjære. På den måten fikk jeg et minibloggtreff i posen og familien i sekken. Og det blei en riktig Ole Brumm helg - ja takk, begge deler.

Tusen takk til Namaste for fantastisk gjestfrihet, flotte gaver og intens hyggelig prat. Takk til Vilma for en hyggelig minihelg, fantastisk å oppleve noen som kan glede seg så over en ny genser at hun til og med hadde den på om natta! Og sånn en sann glede over å finne norsk garn - en skikkelig strikkeentusiast har jeg altså truffet. Det var og kjekt å høre om livet Danmark. Takk for en trivelig helg begge to!!!!

Hvis noen skulle betvile min historie så kan dere besøke bloggen til Namaste og Vilma og kose dere med alt det de skriver om og viser bilde av. De er vel verdt et besøk uansett!

Og nå holdt jeg på å glemme og takke Namaste for de fine stoffbitene, jeg har mer til deg når du kommer hit, Namaste!


Og av Vilma fikk jeg flere utklipp med mønster fra 70-tallet fra permen hun fant på Tretex - tusen takk, jeg elsker jo sånt!

3 kommentarer:

 1. WOOOOOOOW snuppa!
  For et flott innlegg!
  (Og bildet med bustehåret mitt går greit ;o))

  Var det rekordlangt mon tru? :o)
  Og blomsterpotta blei jo akkurat så fin så me trudde :o) Blir litt flau øve sånt skryt da, men glad og. Og ja; eg har kjempelyst te å komma vettu, og det SKA me få te om ikkje altfor lenge. Blei faktisk uhyre glad for at du foreslo det, for eg tenkte at å invitera meg sjøl antagelig ville bli litt i overkant. Si det var eg som inviterte deg her liksom ;o)
  Grenser for pågåenhet, tihi :o)

  Vett du at i dag var faktisk mamma og pappa her, og pappa hadde funne ut at han ville hjelpa meg med malinga, så neste veka blir det endelig fart i sakene her. Glede meg!

  Godklem herfra!

  SvarSlett
 2. Det høres ut som enda en bloggtreff-suksess, ikke veldig overraskende heller!
  Jeg har allerede luftet flere steder at jeg er litt misunnelig på buksesyingskurs, men på den andre siden ble jeg satt på den tanken at det går an å sy etter mønster...?! Å, alt jeg skal gjøre etter eksamen, jeg har laaange lister i hodet mitt... Som jeg alltid har når det helst er noe annet jeg skal gjøre.

  Fin kveld til deg!

  SvarSlett
 3. Så ut som et vellykket treff!!Mye kos her ja,og får en nydelig hytte og ikke minst utsikten..ha en flott kveld..Klem Linda:)

  SvarSlett

Kjempehyggelig hvis du vil legge igjen en kommentar.