torsdag 18. november 2010

Julemarked Tou Scene 5.desember kl 12-16 og alternative julekjoler

Dette blir spennende, mitt første marked. Nå burde jeg heller bruke min lille stund heilt for meg selv til å sy, men må bare kunngjøre tiden i tilfelle noen som leser dette har lyst til å gå og se på ulike "håndverkere", og forhåpentligvis også titte bort hos meg.

Jeg har mange tanker/planer i hodet og enn så lenge er det vel kanskje de litt mer spesielle klærne som er laget. F.eks alternative julekjoler.... siden det jo er julemarked må jeg vel ha med noe litt julete.

Cowboy-julekjole, blonde(jule-kjole og jule-jule-kjole Det  rutete bomullsstoffet og blondestrikk-ermene fikk meg til å tenke på ville vesten, cowboys og huset på prærien.

Strikkblonden i ermene er fra Paris og julemotivet i front er fra en juleløper. Resten er fra mammas gamle lager. Kjolen har fått en stjerne bak og har 3/4 lange ermer.

* SOLGT *
*Strørrelse 4-6 år, evt lenger som tunika.
Eget mønster.
Kr. 375,- 
Blondekjole uten "julemotiv", skjørtedelen har små hvite blomster som var veldig søtt sammen med ruter. Med så mye blonder trur jeg det er den søteste kjolen jeg har laget. Min datter mente det var dumt jeg hadde sydd disse kjolene disse lange og fine (hun elsker kjoler som er mye kjole)  så små at de ikke passet henne.
*Gitt bort*
Stoffet er fra min søsters "har aldri brukt og kommer aldri til å bruke"-opprydding, og mammas lager.
Størrelse; ca 2-3 år. (Kan sikkert også brukes tidligere)
Pris: 370,-
 Jule-jule kjolen.
Med stoff fra min søsters opprydding og mammas gamle lager

Størrelse. 2-3år
Pris: 370,-

8 kommentarer:

 1. Godeste Rockefåret mitt!
  Eg måtte barra innom for å sei god natt før eg finne senga :o)

  Søren ta så flinke og produktive du har vore da vennen! Blir spennande å sjå kossen det går på markedet :o)

  Du e nå visst allslags-galen du og snuppa ;o)
  E vel derfor me gjekk så godt i hop tenke eg :o)
  Blir litt ekstra varm av kommentarene dine bestaste du!

  Klem på klem på klem herfra med ønsker om ei aldeles superduper helg!

  SvarSlett
 2. Bonjour : )
  Takk for besøk på bloggen min! Jeg liker så godt ruter og rødt, så disse var herlige. Har nok en 17-årig gutt og ikke en liten søt jente, så...
  Likte godt hyllene på syrommet ditt, skikkelig orden i sysakene, der : )
  Ha en fin helg videre og lykke til på julemarkedet!

  SvarSlett
 3. Neineinei - du skriver slett ikke for lange kommentarer! Kommentarer kan aldri bli for lange, etter mitt hode iallefall. Jeg får også maaasse assosiasjoner når jeg skriver, og skriver meg ikke sjelden helt ut på viddene. Jaja. Du kan forresten tro colaavhengigheten min har fått seg et kraftig oppbluss etter den gode colasamtalen vår! Jeg kan ikke gå innom den lokale Jokeren,(og der er jeg ofte) uten å kjøpe med meg en boks. Prøver å være streng og bare kjøpe en om gangen, i det minste. Det er veldig bra å kjøpe colaen der, de har nemlig så iiiskaldt kjøleskap! Mye kaldere enn hjemme. Akk, det er ikke lett å motstå...
  Isoman også ja, jeg skjønner det kan være utfordrende. Selv er jeg bare isoman i Italia, for der har de verdens BESTE is, og man kan bare spise og spise, blir aldri kvalm! Det er jo et kvalitetsstempel. ;)

  I skrivende stund venter jeg på pizza, og selvsagt boksen jeg har spart til i kveld!
  Ha en strålende lørdag, og jeg drister meg til å sende en klem tilbake! Betryggende å høre at Namaste går god for meg, også ;)

  Veldig lykke til på julemarkedet! Sikker på at kjolene går som varmt hvetebrød. Likte spesielt amerikakjolen, dvs den med stjerne på!

  SvarSlett
 4. Jomfrubesøk inn her, og det gjorde jeg lurt i, ser jeg! En lokal kjolekunstner!!!! Har satt av datoen i kalenderen allerede, skal på jobb den helga, men er fast bestemt på å få med meg eventen. Bare vent og se, så kommer jeg:)

  Tror rett og slett at jeg må sette meg opp som følger her:)

  SvarSlett
 5. Hei på dæI!
  SÅ fine ting du har sydd. Likte veldig godt den første kjolen:)
  Julemarked på tou sene sir du? Hørtes jo spennanes ut. Kanskje man skulle tadd sæi en tur dit:)

  SvarSlett
 6. Så flotte kjoler du syr - gøy å ta en titt!

  SvarSlett
 7. Hei igjen!
  Endelig fikk jeg tatt turen innom bloggen din! Her var det masse kreativt og fint. Liker stilen din kjempegodt, du lever helt opp til navnet ditt!!

  Håper vi sees igjen, neste gang du kommer skal jeg ha bedre tid til å slå av en prat!

  -Tante Mie ;)

  SvarSlett

Kjempehyggelig hvis du vil legge igjen en kommentar.