lørdag 11. desember 2010

Julemarkedet vel overstått

Et lite livstegn fra meg i disse førjulstider. Litt av grunnen til stillheten her i bloggen er at jeg måtte prioritere den lille tida jeg hadde på å sy til julemarkedet på Tou Scene sist søndag.
Så et par uker fløyt det her fordi mor i huset hadde viktigere (og mer morsomme) ting å gjøre...

Søndagskveld, etter markedet, blei brukt til sårt tiltrengt rydding i heimen. Men da jeg kom hjem onsdag kveld, etter å ha vært i min onkels begravelse på østlandet, var det minst like ille igjen....

Noen andre som føler at en helst kunne rydda heile dagen og likevel slite med å få det heilt fint? Med små barn så er det en evig kamp, og både kampen og rydding er så kjedelig at det nok får lov til å bli litt bomba her før jeg tar et skikkelig tak - ellers hadde jeg ikke fått gjort noe annet....
Jeg trur nok litt av utfordringen vår er at vi har for mange ting og ikke  en skikkelig fast plass til alt ennå. For jeg er igrunn god på "nyttelast" og tar alltid med meg en ting som legges på plass når jeg forflytter meg i eller mellom husets rom, men uansett det er liksom heilt uendelig med ting på "feil" plass.

Julemarkedet ja, det var en spennende dag. Jeg reiste avgårde med alle tinga mine og håpa jeg hadde med det meste jeg skulle kunne trenge. Jeg skulle hatt litt fler "visittkort" og gjerne en duk på bordet, men greit nok.

Jeg sto ved siden av en kollega, både samme arbeidssted og samme lidenskap/smak når det gjelder barnetøy. Det var veldig trivelig for da hadde jeg selskap også når det var litt tid imellom "kikkerne".

Jeg solgte litt, flest luer faktisk, og alt i alt er jeg igrunn fornøyd med mitt første marked. Langt ifra noe å leve av økonomisk, men jeg fikk endel skryt av folk som gikk og så på "utstillingene". Og det skal man jo alltid ta med seg.

Jeg skal lage et innlegg, et salgsinnlegg og info. om endel av det på bordet. Noe blei riktignok solgt uten at jeg rakk og ta bilde av det.

3 kommentarer:

 1. Der var stativet ja! Så bra at du hadde en fin markedsdag med godt selskap. Flott plakat og greier!

  SvarSlett
 2. Så kjekt å sjå bilder!!!
  Og jammen var eg med deg litt og ser eg ;o)
  Var pengeboksen den kanskje? :o)

  Har du sett på ka helger så passe best for deg mon tru?
  GLEDE meg te å komma på besøk vennen!
  Tenke masse på deg du godjenta :o)

  SvarSlett
 3. SÅ artig at du har deltatt på marked! Ser ut som du hadde masse flott på bordet ditt! Fortsatt god helg til deg :-)

  SvarSlett

Kjempehyggelig hvis du vil legge igjen en kommentar.