torsdag 12. april 2012

Fristelser i Blogglandia, en rev og revinyler må leve med vår store frustrasjon

Jeg mener jeg pleier å være god til å stå imot fristelser, men disse kunne jeg ikke la være.

Jostein Rev fra Mekkeme - det var det kuleste hekla dyret jeg har sett. Nå sitter han i hylla her hjemme og er like kul.

4 klokker fra ReVinyl blei bestilt før jul, julegave til de to største barna, min kjære mann og en til meg selv. (Eller kanskje er de alle litt til meg selv...)
Til min kjære


Til "mellomsten"


Klatremus og vennene hans som klokkerakett til eldstemann
Retro til meg selv

De blei riktignok pent pakka ned i Sivs gode innpakking, de skulle jo være til det nye huset som vi venter og venter på. Nå har min klokke kommet opp på kjøkkenet her like godt! De andre venter litt på avklaring og/eller evt romfordeling her i huset.

Nå er det så mye usikkerhet knytta til nytt hus, om vi i det hele tatt får kjøpe det og om vi virkelig er interessert i det.... kort sagt gikk utbygger konkurs på nyåret og det hele er en "skandale" hvor utfallet er uvisst. Det eneste som virker sikkert er at det er uendelig med ventetid før vi får vite noe særlig mer, at det er/blir et økonomisk tap og at vi uansett får en stor advokatregning.

Forferdelig frustrerende, og verst er det å ikke vite hvor ungene bør gå på skole/barnehage, spesielt med tanke på Lillegull som trenger litt ekstra oppfølging.
Jeg anser meg selv som en tålmodig og positiv person, men nå begynner det å gå "på stumpene løs" når det gjelder dette temaet....

Ok, frustrasjon for noen av de store materielle ting i livet, men glede over andre små og veldig fine materielle ting....

Heia Revinyler og Jostein Rev!

Jeg har jo flere ting fra Revinyl, jeg fikk en overraskelse i posten forrige uke, etter at jeg hadde gjetta riktig på hennes bursdagsgave. Her er den:


Diverse små og litt større stoffrester
 Favoritten er nok pippistoffet og turkise blomster, men alle bitene skal få sin plass i hylla og modne litt på meg. Sånn som de fleste andre stoffer jeg har gjør.

Tusen takk Revinyl-Siv!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kjempehyggelig hvis du vil legge igjen en kommentar.